bazylms Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Ok. Jedyna rzecz która mnie zastanawia to z jednej strony kalki trzeba oglądać patrząc w lusterko. Takie akcje są na pojazdach uprzywilejowanych aby kierowca przed nimi mógł sobie przeczytać co za nim jedzie, ale na boku czołgu? Musisz się z tego jakoś wytłumaczyć. No chyba, że japońce aż tak uwielbiali symetryczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2011 Ok. Jedyna rzecz która mnie zastanawia to z jednej strony kalki trzeba oglądać patrząc w lusterko. Takie akcje są na pojazdach uprzywilejowanych aby kierowca przed nimi mógł sobie przeczytać co za nim jedzie, ale na boku czołgu? Musisz się z tego jakoś wytłumaczyć. No chyba, że japońce aż tak uwielbiali symetryczność. No widzisz, coś się znalazło. Po prostu źle ją nakleiłem PS. Może zasłonić ją szmatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 Witam! Oto kolejna porcja fotek z walk na Pacyfiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Jak dla mnie góra to poezja, ale dół coś mi nie bardzo pasuje mam nadzieje że coś z tym zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Fajowo, dodałbym leciutkie zacieki rdzą na bazie glaze tu i tam - będzie dobrze współgrać z szarym. Świetnie Ci wyszły obtrzaskania - ja nigdy nie mam tyle cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2011 Fajowo, dodałbym leciutkie zacieki rdzą na bazie glaze tu i tam - będzie dobrze współgrać z szarym. Świetnie Ci wyszły obtrzaskania - ja nigdy nie mam tyle cierpliwości! Zacieki i rdza na końcu. Oto kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Ostatnie foto. Proszę o opinie co by jeszcze zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi