Tomek Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Fajne maleństwo powstaje, ale na masce to faktycznie przesadziłeś z tymi obdrapaniami. Fotki oddają idealny kolor pojazdu jaki jest w rzeczywistości. Na Twoim monitorze he, he. Bo na naszych to już niekoniecznie - w końcu każdy monitor trochę inaczej kolory wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Fajne maleństwo powstaje, ale na masce to faktycznie przesadziłeś z tymi obdrapaniami. Fotki oddają idealny kolor pojazdu jaki jest w rzeczywistości. Na Twoim monitorze he, he. Bo na naszych to już niekoniecznie - w końcu każdy monitor trochę inaczej kolory wyświetla. To nie są odrapania tylko złuszczenia (patrz wyżej). :P Zresztą dziś właśnie mi wpadł do koszyka drugi Komatsu i został finalnie schowany w odmętach mojego pokoju. ;D Kurogane tez będzie miał brata. To piękne modele. Co do monitorów to fakt ale różnica duża nie jest. Właśnie zabrałem się z Kurogane. Może mi wyjdzie tak jak Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 To nie są odrapania tylko złuszczenia (patrz wyżej).Jak zwał, tak zwał, ale trochę za dużo tego. Ale powiedz jak zrobiłeś taką fajną siateczkę spękanej farby na masce właśnie. Też myślałem, czy by sobie Komatsu nie kupić, ale uznałem, że moje umiejętności są daleko za niskie, by realistycznie buldożer pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2011 To nie są odrapania tylko złuszczenia (patrz wyżej).Jak zwał, tak zwał, ale trochę za dużo tego. Ale powiedz jak zrobiłeś taką fajną siateczkę spękanej farby na masce właśnie. Też myślałem, czy by sobie Komatsu nie kupić, ale uznałem, że moje umiejętności są daleko za niskie, by realistycznie buldożer pomalować. Chyba żartujesz. Ja mam umiejętności za niskie na Kurogane ... wylądował w koszu. :P Ale kupiłem drugi! Z tą siateczką to dużo kombinacji było. Próbowałem na złomach i przez to, że lakier nie wysechł dobrze zamaskowałem taśmą tam, gdzie miały być te spękania (tylko maska) i nałożyłem dosyć grubą warstwę lakieru matowego pactry. Farba akrylowa wyparła ten lakier spod niebieskiej i się tam zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Chociaż się jednemu podoba... :P Nie tylko jednemu. Pięknie Ci to wychodzi. Robisz niesamowite postępy. Model mały, niepozorny, ale wspaniały Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 model robiony ślicznie ale wydawca walnął babola ..... jest literówka w nazwie traktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie, nie ma błędu, przeczytaj co jest napisane na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Chociaż się jednemu podoba... :P Nie tylko jednemu. Pięknie Ci to wychodzi. Robisz niesamowite postępy. Model mały, niepozorny, ale wspaniały Pozdrawiam Kornik Dziękuję Już myślałem, że przeoczyłeś temat. Co do nazwy to już to było wałkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Model ukończony. Dziś galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi