Skocz do zawartości

USS Marblehead Niko model 1/700

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak już tak nalegacie żebym się chwalił to zrobię to porządnie :

07-08 Maja 2011 Przy wyjątkowo sprzyjających wiatrach model zdobył srebrny medal na Mistrzostwach Polski modeli redukcyjnych statków i okrętów klasy C naviga.

3 Lipca 2011 Dziwnym zbiegiem okoliczności model zdobył nagrodę Shipreplica w kategorii plastik,żywica

Tu dowody na popełnienie tych "wyczynów" :

p1130492n.jpg

Napisano

Na tej stronie naliczyłem już 10 kufli piwa i dwa kieliszki...rozpijacie mnie ;-)

No ta masz jeszcze od mnie 3 skrzynki i 1 i 1 .

Model piękny również widziałem na wystawie w Gdyni. Shipreplica jak najbardziej zasłużona.

Oby tak dalej

Pozdrawiam

Michał.

Napisano

Model piękny również widziałem na wystawie w Gdyni. Shipreplica jak najbardziej zasłużona.

Oby tak dalej

Pozdrawiam

Michał.

Ehhh.... Był w Gdyni widział i się nie ujawnił

Napisano

Nie martw się. W przyszłym roku będę na wystawię ze swoim modelem. Ma nadzieje że ty również coś wystrugasz do tego czasu. Nie ujawniłem się bo jakoś mi tak głupio z pustymi rękami .

Pozdrawiam

Michał.

• 2 weeks later...
Napisano
Nie ujawniłem się bo jakoś mi tak głupio z pustymi rękami .
Trzeba było wziąć zestaw: butelka + ogórki

...

Napisano

No pewnie mogłem przyjść na koniec imprezy butelkę z i pogratulować.

A tak poważnie to jestem ciekaw czy w przyszłym roku będzie shipreplica . na razie mam pełne ręce roboty żeby zdążyć z modelem.

Napisano

Michał15, właśnie przychodzi się na koniec imprezy - idealne afterparty

...

PS - to Ty jakiś okręt robisz ?

...

Napisano

Wallace no pewnie że robię. Wiesz to ten co ma spieprzony pokład, nie do szpachlowane nadbudówki i ogólnie jest strasznie brzydki dlatego muszę tak robić zdjęcia żeby za dużo nie było na nich widać.

Napisano
Wallace no pewnie że robię. Wiesz to ten co ma spieprzony pokład, nie do szpachlowane nadbudówki i ogólnie jest strasznie brzydki dlatego muszę tak robić zdjęcia żeby za dużo nie było na nich widać.
Kończąć O/T: nie jest skopany, po prostu mógłbyś troszkę nad nim popracować. Tyle.

...

• 2 weeks later...
Napisano

Przyznam, że podła świnia ze mnie :krzeslo:

Oczy nacieszyłem, w warsztacie coś tam bełkotałem, ale w galerii nic... Normalnie, wstyd Dlatego, z tak wielkim opóźnieniem, gratuluję modelu i dioramki, co mi się "dodatkowo" podoba - to nietypowy, choć bardzo ciekawy model.

zawstydzona mucha

• 3 years later...
Napisano

Wiecie co, po co wstawia się galerie skoro i tak po x czasu imadż szak je wywala? :/