witek@ Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Jak już tak nalegacie żebym się chwalił to zrobię to porządnie : 07-08 Maja 2011 Przy wyjątkowo sprzyjających wiatrach model zdobył srebrny medal na Mistrzostwach Polski modeli redukcyjnych statków i okrętów klasy C naviga. 3 Lipca 2011 Dziwnym zbiegiem okoliczności model zdobył nagrodę Shipreplica w kategorii plastik,żywica Tu dowody na popełnienie tych "wyczynów" : Cytuj
taltos1 Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Moje gratulacje za zdobycie tych nagród, piękny model Ci wyszedł Pozdrawiam Cytuj
rercz Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 Nagrody jak najbardziej zasłużone. Gratulacje Cytuj
Wallace Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Gratuluję samego modelu jak i nagrody Dobra robota ... Cytuj
witek@ Napisano 18 Lipca 2011 Autor Napisano 18 Lipca 2011 Na tej stronie naliczyłem już 10 kufli piwa i dwa kieliszki...rozpijacie mnie ;-) Cytuj
Wallace Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 witek@, wzrok Ci się wyostrzy Chociaż ja po w...dce widzę wszędzie pluszowe misie ... Cytuj
Michał15 Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 Na tej stronie naliczyłem już 10 kufli piwa i dwa kieliszki...rozpijacie mnie ;-) No ta masz jeszcze od mnie 3 skrzynki i 1 i 1 . Model piękny również widziałem na wystawie w Gdyni. Shipreplica jak najbardziej zasłużona. Oby tak dalej Pozdrawiam Michał. Cytuj
witek@ Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 Model piękny również widziałem na wystawie w Gdyni. Shipreplica jak najbardziej zasłużona. Oby tak dalej Pozdrawiam Michał. Ehhh.... Był w Gdyni widział i się nie ujawnił Cytuj
Michał15 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 Nie martw się. W przyszłym roku będę na wystawię ze swoim modelem. Ma nadzieje że ty również coś wystrugasz do tego czasu. Nie ujawniłem się bo jakoś mi tak głupio z pustymi rękami . Pozdrawiam Michał. Cytuj
Wallace Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Nie ujawniłem się bo jakoś mi tak głupio z pustymi rękami . Trzeba było wziąć zestaw: butelka + ogórki ... Cytuj
Michał15 Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 No pewnie mogłem przyjść na koniec imprezy butelkę z i pogratulować. A tak poważnie to jestem ciekaw czy w przyszłym roku będzie shipreplica . na razie mam pełne ręce roboty żeby zdążyć z modelem. Cytuj
Wallace Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Michał15, właśnie przychodzi się na koniec imprezy - idealne afterparty ... PS - to Ty jakiś okręt robisz ? ... Cytuj
Michał15 Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Wallace no pewnie że robię. Wiesz to ten co ma spieprzony pokład, nie do szpachlowane nadbudówki i ogólnie jest strasznie brzydki dlatego muszę tak robić zdjęcia żeby za dużo nie było na nich widać. Cytuj
Wallace Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Wallace no pewnie że robię. Wiesz to ten co ma spieprzony pokład, nie do szpachlowane nadbudówki i ogólnie jest strasznie brzydki dlatego muszę tak robić zdjęcia żeby za dużo nie było na nich widać. Kończąć O/T: nie jest skopany, po prostu mógłbyś troszkę nad nim popracować. Tyle. ... Cytuj
wielkamucha Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 Przyznam, że podła świnia ze mnie :krzeslo: Oczy nacieszyłem, w warsztacie coś tam bełkotałem, ale w galerii nic... Normalnie, wstyd Dlatego, z tak wielkim opóźnieniem, gratuluję modelu i dioramki, co mi się "dodatkowo" podoba - to nietypowy, choć bardzo ciekawy model. zawstydzona mucha Cytuj
Wallace Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Przyznam, że podła świnia ze mnieraczej mucha, do tego wielka ... Cytuj
kalaruch Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Wiecie co, po co wstawia się galerie skoro i tak po x czasu imadż szak je wywala? :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi