witek@ Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Jak już tak nalegacie żebym się chwalił to zrobię to porządnie : 07-08 Maja 2011 Przy wyjątkowo sprzyjających wiatrach model zdobył srebrny medal na Mistrzostwach Polski modeli redukcyjnych statków i okrętów klasy C naviga. 3 Lipca 2011 Dziwnym zbiegiem okoliczności model zdobył nagrodę Shipreplica w kategorii plastik,żywica Tu dowody na popełnienie tych "wyczynów" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Moje gratulacje za zdobycie tych nagród, piękny model Ci wyszedł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Nagrody jak najbardziej zasłużone. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Gratuluję samego modelu jak i nagrody Dobra robota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 ...tylko pogratulowac :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 18 Lipca 2011 Autor Share Napisano 18 Lipca 2011 Na tej stronie naliczyłem już 10 kufli piwa i dwa kieliszki...rozpijacie mnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 witek@, wzrok Ci się wyostrzy Chociaż ja po w...dce widzę wszędzie pluszowe misie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Na tej stronie naliczyłem już 10 kufli piwa i dwa kieliszki...rozpijacie mnie ;-) No ta masz jeszcze od mnie 3 skrzynki i 1 i 1 . Model piękny również widziałem na wystawie w Gdyni. Shipreplica jak najbardziej zasłużona. Oby tak dalej Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Już pisałem w warsztacie - Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Model piękny również widziałem na wystawie w Gdyni. Shipreplica jak najbardziej zasłużona. Oby tak dalej Pozdrawiam Michał. Ehhh.... Był w Gdyni widział i się nie ujawnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Nie martw się. W przyszłym roku będę na wystawię ze swoim modelem. Ma nadzieje że ty również coś wystrugasz do tego czasu. Nie ujawniłem się bo jakoś mi tak głupio z pustymi rękami . Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Nie ujawniłem się bo jakoś mi tak głupio z pustymi rękami . Trzeba było wziąć zestaw: butelka + ogórki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Ty to zawsze taki bezpośredni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 No pewnie mogłem przyjść na koniec imprezy butelkę z i pogratulować. A tak poważnie to jestem ciekaw czy w przyszłym roku będzie shipreplica . na razie mam pełne ręce roboty żeby zdążyć z modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Michał15, właśnie przychodzi się na koniec imprezy - idealne afterparty ... PS - to Ty jakiś okręt robisz ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Wallace no pewnie że robię. Wiesz to ten co ma spieprzony pokład, nie do szpachlowane nadbudówki i ogólnie jest strasznie brzydki dlatego muszę tak robić zdjęcia żeby za dużo nie było na nich widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Wallace no pewnie że robię. Wiesz to ten co ma spieprzony pokład, nie do szpachlowane nadbudówki i ogólnie jest strasznie brzydki dlatego muszę tak robić zdjęcia żeby za dużo nie było na nich widać. Kończąć O/T: nie jest skopany, po prostu mógłbyś troszkę nad nim popracować. Tyle. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Przyznam, że podła świnia ze mnie :krzeslo: Oczy nacieszyłem, w warsztacie coś tam bełkotałem, ale w galerii nic... Normalnie, wstyd Dlatego, z tak wielkim opóźnieniem, gratuluję modelu i dioramki, co mi się "dodatkowo" podoba - to nietypowy, choć bardzo ciekawy model. zawstydzona mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Przyznam, że podła świnia ze mnieraczej mucha, do tego wielka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 Wiecie co, po co wstawia się galerie skoro i tak po x czasu imadż szak je wywala? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 W przeciwieństwie do zdjęć-wiadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi