Jurgen Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Właśnie Abir kiedy ?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Koledzy totalny brak czasu, a jak już jest chwila to chęci nie te. Sami wiecie jaka jest zabawa z modelem na siłe, skutki są opłakane. Coś się dłubie i poprawia ale nic fotogenicznego. Już wkrótce uporam się z pracą zawodową więc będę troszke lużniejszy. Wallace ciekaw jestem twojej podstawki. Pozdrowionka dla wszystkich sklejających i tych odpoczywających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Koledzy totalny brak czasu, a jak już jest chwila to chęci nie te. Sami wiecie jaka jest zabawa z modelem na siłe, skutki są opłakane. Coś się dłubie i poprawia ale nic fotogenicznego. Już wkrótce uporam się z pracą zawodową więc będę troszke lużniejszy. Wallace ciekaw jestem twojej podstawki. Pozdrowionka dla wszystkich sklejających i tych odpoczywających Rozumiem Cię doskonale A podstawka będzie jutro wieczorem (w tej chwili jestem przed malowaniem drugiej warstwy )...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 A podstawka będzie jutro wieczorem (w tej chwili jestem przed malowaniem drugiej warstwy )... No i jest już pojutrze rano a podstawki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Forest - coś czułem: "uderz w stół..." Podstawka schnie, zaraz uaktualniam temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Forest - coś czułem: "uderz w stół..." Podstawka schnie, zaraz uaktualniam temat ... ... A Forest się odezwie No, najwyższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 No, najwyższy czas No przecież jest i Cii... bo nas Abir stąd pogoni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 15 Lipca 2011 Autor Share Napisano 15 Lipca 2011 Nie pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 15 Lipca 2011 Nie pogoni Robić, robić a nie gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 16 Lipca 2011 Share Napisano 16 Lipca 2011 No czekam czekam Abir !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Teraz nie mogę nic robić bo Marcin mi tak dowalił, że nie moge posiedzieć przy modeliku. Kuźwa strugam nowe podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 No no Abir , widziałem twoje blaszki :0 robi wrażenie robi nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 abir24, to ile Ty tych podstawek strugasz ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 abir24, to ile Ty tych podstawek strugasz ?... Jeszcze dwie poprzednie będę przerabiał. Chcę się pochwalić blaszkami,tak mają być i koniec ta podstawka do przemalowania będzie gładka i czarna. Jak tylko obrobie się z podstawkami, do Missouri mocowana na stałe to wracamy do stoczni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Bajerancko to wygląda ...czekam na fotkę Missouri już na tronie też się skuszę chyba na te grawerki.. heh Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 Kami, warto a i cena bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 abir24, ładna ale do mojej nijak nie pasuje a kiedy restart relacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 a kiedy restart relacji ? jeszcze troszke cierpliwości, muszę pomoc żonie w przeprowadzce gabinetu itp. a i jeszcze praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 jeszcze troszke cierpliwości, muszę pomoc żonie w przeprowadzce gabinetu itp. a i jeszcze praca Rozumiem. A jak byś podpadł, to byś miał Pearl Harbour z Missouri w tle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 Rozumiem. A jak byś podpadł, to byś miał Pearl Harbour z Missouri w tle tak będzie jak BALROG rozpocznie nową relacje i tu dojdzie jeszcze Czarnobyl. Trudno jest powstrzymać się zeby nie popatrzeć na jego poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Siemka abir24! Podstawki podstawkami, ale jak tam model Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Rozumiem. A jak byś podpadł, to byś miał Pearl Harbour z Missouri w tle tak będzie jak BALROG rozpocznie nową relacje i tu dojdzie jeszcze Czarnobyl. Trudno jest powstrzymać się zeby nie popatrzeć na jego poczynania. Coś w tym jest - jak mnie SchnellBooty w ogóle nie pociągają, to te Jego relacje śledzę z zapartym tchem. I nawet nie przeszkadza, że modele nie są brudzone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Mam takowe małe pytanie : czy ten prefix przy nazwie okretu jest własciwy ? Zawsze mi sie wydawało ,ze jest USS ... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Robo, faktycznie. Powinno być IJN i USS ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Robo, faktycznie. Powinno być IJN i USS ... - jakos tak mi własnie wpadło w oko ,ze cos jest nie tak.Samo US odnosi sie do floty amerykanskiej [uS NAVY],a prefix USS do pływadeł owego kraju... Błedny prefix za bardzo w oczy sie rzuca niz gdy by go nie było wcale,a szkoda bo całkiem ładne tabliczki sa. Ludzie zwracaja uwage na takowe błedy wiem,bo byłem na wystawie gdzie przy kilku modelach sie takowe błedy pojawily . Na szczescie to nie koniec swiata, wiec mozna sie udac do grawera niech pomysli [szlif] jak to naprawic albo na drugiej stronie walnac nowy napis.Tylko troszke złotowek trzeba bedzie wydac... pozdrowienia i powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi