Marcin93 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam ! Jest to mój pierwszy czołg w skali 1/35, nie oznacza to, że pierwszy mój model Pierwszy raz miałem do czynienia z gąskami z pojedynczych ogniwek, sklejanie ich to super zabawa, ciężej się je obrabia i wycina, ale jakoś dałem rade Również pierwszy raz spróbowałem wykonać obicia z efektu jestem zadowolony. Brudzony był pigmentem i washem, dla tego kolory mają trochę inny odcień. Piaskowy to Rlm 79 a niebieski to Rlm 76 Pactry. Kalkomanie w tym modelu są w pewnym stopniu wyzwaniem, ciężko je nałożyć na model, ale jak widać jakoś się z nimi uporałem. Proszę o łagodny wyrok, ale myślę, że dużo przy nim nie nagrzeszyłem Czekam na Wasze opinie... Przy okazji życzę Wszystkim, Wesołych zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocy Pozdrawiam Maricn 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Wyszedł po prostu pięknie, jak dasz radę to proszę o zdjęcie środka pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam Twój Stuart jest naprawdę ładny, chociaż trochę brakuje mu życia.Szczególnie góra wieży wygląda trochę sztucznie. Moim zdaniem przydałby się nieco wyrazistszy wash i może jakieś zacieki. Kurzenie natomiast wygląda nieźle, a delikatne obicia lakieru (poza przesadnie obdartą lufą Browninga) nie są przerysowane i nie czynią modelu "złomowatym". Oby tak dalej, a za kilka modeli będzie naprawdę super Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak dla mnie też super, tak jak pooprzednikom najbardziej podobają mi się obicia i okurzenie. Gratuluję bardzo udanego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 mam wrazenie, że z pigmentami to trochę nieśmiało podziałałeś ale i tak modelik przedni, bardzo ładny, w bardzo ciekawym malowaniu. to jeszcze podstaweczka, ludzik i będzie cacy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Piękny model. Bardzo mi się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 ak dasz radę to proszę o zdjęcie środka pojazdu. Postaram się niedługo jakieś zdjęcie zrobić, góra jest zdejmowana, nie przyklejałem jej na stałe Dziękuje wszystkim za uwagi i komentarze, przydadzą się na przyszłość, miło, że model Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Bardzo fajny model wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziękuje za komentarz Obiecana fotka wnętrza wiem, że słaba, ale zawsze to coś W środku, wymieniłem przewody na tej płycie oddzielającej przedziały, ściąłem proponowane przed producenta i wykonałem własne z miedzianych drucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi