elefantes Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Po otwarciu pudełka odnosi sie wrażenie że model jest niekompletny: brak elementów podwozia , ale instrukcja utwierdza w przekonaniu, że po prostu producent poszedł na łatwiznę. Figurki dokupiłem w Bytomiu, żeby troszke model ożywić... Sklejalność bardzo dobra, wszystko pasuje tak jak trzeba, prezencja ogólna modelu bardzo fajna POLECAM!!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Model bardzo mi się podoba , gustownie go pobrudziłeś . Czemu nie rozwierciłeś rur wydechowych? Poza tym model wspaniały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Popieram, model wręcz cudowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Niezłe malowanie ciekawe zacieki , choć przydałoby się troszkę kurzenia - zabawy z pigmentami . Rzeczywiście dają po oczach "zatkane" rury wydechowe no i na Boga nie mów że toto pomiędzy wanną i pancerzem jest szparą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam! Z każdym modelem coraz lepiej to wszystko się prezentuje. Ale czemu taki "byk" od frontu, nie połączona wanna z górą kadłuba... kiepsko to wygląda Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Fajne te chłopaki Ale no właśnie, co z tymi rurami, z całym szacunkiem ale po takim Fachowcu, nie spodziewałem się czegoś takiego :( (chodzi o te wydechy) chyba się obrażę :( A teraz poważnie, super model i fajne pampry ale kurka te wydechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Przyznam, że przyjemna dla oka. Lubię takie agresywnie ubrudzone modele. Jedynie co można (a nawet trzeba) poprawić to: -wydechy, którym brakuje otworów -szpara z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Jeszcze duzo nauki przed toba ale wychodzi coraz lepiej. Pozdrawiam Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 gdzie tam to ma prezencję, model wykonany charakterystycznie dla Ciebie, moga sie podobac takie agresywne kontrasty przy brudzeniu, te wydechy mogles nawiercic. Natomiast sam zestaw jest raczej muzealny, nadaje sie dla gimnazjalistow zaczynajac przygode z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Podstawowy mankament, że model panterę przypomina tylko z bardzo daleka. Nie zgadzają się podstawowe wymiary jak szerokość, wysokość itp. Model nie ma szczegółów, a "detale" są odrealnione. Ale można na nim poćwiczyć sklejanie. Może trochę przesadziłeś z brudzeniem. Jak już było wspomniane, zatkane rury wydechowe, nie sklejony kadłub, no i brak zimmeritu, który w wersji A był w 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Mam ten sam model, zacząłem go jakiś czas temu robić ale wylądował w pudle na czas nieokreślony... kiedyś go skończę, poćwiczę na nim różne techniki Twój mi się podoba jest fajnie zrobiony i pobrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi