ED_1989 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam Przedstawiam 2 zestawy Dragona jakie popełniłem w ciągu mojej przygody z figurkami.Bardzo bym prosił o opinię i krytykę co robię zle ;] zdaję sobie sprawę że kolory mundurów są złe,szukam odpowiedniej farbki ;],maluję Vallejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAnosik09 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Dla mnie: suuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Dla mnie: suuper! Dla mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legioner Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Dla mnie tez ,czysto i schludnie.gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Z daleka wyglądają ok. Sam robię średnie. Czy można by jakieś zbliżenia zaserwować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Jeśli to początek przygody z figurkami to zupełnie przyzwoicie. Oglądaj prace innych, najlepiej doskonałe np. takich mistrzów jak Artur Miniszewski. Patrz czym się różnią od Twoich i maluj, maluj i maluj. Akryle to trudna technika. Potrzeba dużo kolorów i jeszcze więcej doświadczenia. Powodzenia! Będzie dobrze. Masz potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-E-D-A Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Poza tym, że kolor nie trafiony - nie bardzo przypomina Feldgrau - to figurki fajnie Ci wyszły. Czysto sklejone i robią dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi