krzychu-onisk Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam, jutro matura, więc w ramach luzu dzień przed - po prawie półrocznej przerwie od modelarstwa - postanowiłem wyciągnąć kolejny model. Jest to projekt na maj i czerwiec. Wszelkie inne skale odstawiam, w miedzy czasie dokończę M4 i GAZa. King Tiger w słusznej skali Dodatkowo: -blaszki Edka, ale wykorzystam nie wiele -lufa RB, muszę jeszcze ją dokupić -jeśli uda mi się dorwać to boczne osłony Edka Wiele osób zna Tygrysa numer 100 z Berlina. Podobno wyglądał tak: Jednak: 1. nie miał numeru 100, a 101, można do zobaczyć na poniższym zdjęciu: 2. W dodatku był to trójbarwny pojazd. A jednak! Robie SF, będzie numer 100 i będzie to w dwubarwnym malowaniu, stan wskazujący na zużycie. Blaszek użyje nie wiele, postaram się dorobić trochę spawów. Bardziej nastawiam się na malowanie i ślady zużycia, aniżeli na blaszkowe szczegóły. Kalki z numerem 100 zrobione przez Lucas'a HS Zaczynamy przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 jutro matura, więc w ramach luzu dzień przed To ja Ci życzę powodzenia - na maturze i przy modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Również życzę Ci powodzenia, jak bym był na twoim miejscu-przed maturą, to był się posikał ze strachu . Co do modelu zawsze chciałem go skleić ale nigdy nie wypaliło, będę tu zaglądał I jeszcze raz życzę Ci szczęścia przed jutrzejsza masakrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 I co zdałeś? bo w tym roku coś krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Zdałem zdałem Polski na 76% (ustny 18/20) Matma 48% Angielski 84% no i Wos rozszerzony zaledwie 44% Jestem w miarę zadowolony z wyników, no poza WoSem, jednak stres mnie na nim wziął. Przy modelu też pracowałem, trochę blaszek przybyło. Update pewnie pod koniec tygodnia. W czwartek mam zdjęcie gipsu z ręki i wtedy wrócę do modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Wracamy powoli. i bardzo powoli blaszkowanie. Na razie jedna fotka z Teciakiem HB. Kabel od światła do wymiany. Błotników nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 To chyba dwie najlepsze konstrukcje koło siebie, szkoda, że inne skale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 szkoda, że inne skale chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Aj ... myślałem, że KT jest w 1/35. Sorki za pomyłkę. Może zrób jakaś dioramke z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Oba to 48, zastanawiam się czy nie założyć warsztatu Teciaka. Nie, będą oddzielnie możliwe, że Tigera postawię na drewnianej podstawce jednak bez terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2014 Po 1. Nie zrozumiałem zupełnie wypowiedzi. Po 2. Odkopywanie tematu dla stwierdzenia czegoś niezrozumiałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Chodzi o to, że ten zbiornik, znaczy tank, znaczy czołg, był taki duży, ze jak go piechota nie pilnowała to łato było go unieszkodliwić. Jak tam po maturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Teraz jest to cholerny model prawa zbiornika. Ale ten miał duży błąd w nim, które nikt nie zauważył. Jego zbiornik było zbyt wiele w otwarte. I to było zbyt łatwe do wrogów, aby w pobliżu zbiornika, gdy nie ma żadnych strażników wokół niego. Jakby obcokrajowiec pisał z google translatorem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Zapewne, tak właśnie było ;-) A swoją drogą tak zacny temat zdało by się pociągnąć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Sprawa obcokrajowca wyjaśnia trochę sprawę. A temat... cóż... czeka na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi