Maxsimus Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Witam Przedstawiam wam mój kolejny model.Choć nie jestem z niego do końca zadowolony jest to tym razem pojazd przeciwlotniczy Staghound AA Italeri 1:35 . Sam model sklejało się bardzo dobrze ,jedyną zmianą jaką zastosowałem były lufy RBmodel 12,7mm Browning M2 . Zapraszam do oglądania i oceniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Witam! Ładny, podoba mi się. Opony fajnie pobrudzone. Zdjęcia trochę słabe i modelik trochę na tym traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Gdyby nie to czarne tło i mały rozmiar zdjęć, model prezentowałby się znacznie lepiej (do poprawy?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 Troszkę lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Model fajny i nieźle wykonany, choć zdjęcia mogłyby być jednak zrobione na jasnym tle.Ciemne tło pogarsza w tym wypadku odbiór. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 Witam dziękuje za odzew zdjęcia słabe bo jestem cienkim fotografem ,przy następnym modelu postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Mój ulubiony pojazd. Ogólnie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi