Maxsimus Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Witam Przedstawiam wam mój kolejny model.Choć nie jestem z niego do końca zadowolony jest to tym razem pojazd przeciwlotniczy Staghound AA Italeri 1:35 . Sam model sklejało się bardzo dobrze ,jedyną zmianą jaką zastosowałem były lufy RBmodel 12,7mm Browning M2 . Zapraszam do oglądania i oceniania Cytuj
marioba Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Witam! Ładny, podoba mi się. Opony fajnie pobrudzone. Zdjęcia trochę słabe i modelik trochę na tym traci. Cytuj
Jarekk Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Gdyby nie to czarne tło i mały rozmiar zdjęć, model prezentowałby się znacznie lepiej (do poprawy?). Cytuj
kornik_69 Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Model fajny i nieźle wykonany, choć zdjęcia mogłyby być jednak zrobione na jasnym tle.Ciemne tło pogarsza w tym wypadku odbiór. Pozdrawiam Kornik Cytuj
Maxsimus Napisano 5 Maja 2011 Autor Napisano 5 Maja 2011 Witam dziękuje za odzew zdjęcia słabe bo jestem cienkim fotografem ,przy następnym modelu postaram się poprawić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi