abir24 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 No wreszcie KOLEGO, dawaj reanimuj. SIE CZEKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Będę męczył, aż wymęczę... Jest jakaś szansa na kontynuowanie projektu? Czy już definitywnie został zezłomowany? Tyle projektów prowadzisz, a Orzeł śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 22 Października 2012 Autor Share Napisano 22 Października 2012 Hehehe ... dzieki za doping. Ostatnie dwa miesiące spędzałem wypoczynkowo i zawodowo na południu Europy ale wróciłem i otworzyłem stocznie. Oriola odłożyłem swego czasu bo czułem, że temat mnie przerośnie. Teraz co prawda wiele więcej nie umiem, ale czuję się zdecydowanie pewniej. Niestety, notoryczny brak czaus i skleroza powoduje, że jak zaczynam dziubać równocześnie kilka projektów to nie jestem w stanie porządnie wgryźć się w poszczególne projekty. Tak więc Oriol musi grzecznie czekać, teraz priorytet to Hyuga, potem Dreadnought (i tutaj o dziwo zgodnie z prawdą ghistoryczną będzie pod japońską flagą), i pewnie dopiero Oriol. Chyba że coś mi się odmieni P.s. do Oriola wyszła żywiczna artyleria do kupienia na pacificfront.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Listopada 2013 Super Moderator Share Napisano 3 Listopada 2013 Coś się dzieje w tym temacie ? Odświeżam bo i temat ciekawy ale jakoś kurzem się pokrył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 4 Listopada 2013 Autor Share Napisano 4 Listopada 2013 No właśnie bym się na niego targnął... ale najpierw Chin'en, Fumizuki i Dreadnought. Ale szczere postanowienie zakończenia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi