u4an Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Siema. Gdzie mogę kupić model Revella Glider Duo Discus Plastic Model Kit? ID modelu: 80-4266 Z tego co wiem widziałem go w Carrefourze w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 W Carrefourze w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Albo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Maja 2011 Autor Share Napisano 21 Maja 2011 @Lucas Już ich nie ma od dwóch lat. Kiedy kasy nie miałem to je widziałem a jak po nią poszedłem to samolot to go nie było... @Dumapolski Dzięki! Przeglądałem tą stronę wile razy ale nie wpadłem na to żeby tego poszukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 często bywa na Allegro. Do godziny 15 był dostępny, Później się sprzedał. http://allegro.pl/szybowiec-duo-discus-revell-1-32-i1622926633.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Maja 2011 Autor Share Napisano 21 Maja 2011 Dzięki ale ja kupię na mojehobby.pl Cena tam wynosi 73,5 zł a jak ktoś wie gdzie jest taniej to proszę niech napisze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 Jakiej długości jest ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Trzy posty wcześniej jest link, a w nim odpowiedź............. Kto ma dość, jak ja, ręka do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 u4an traktujesz forum jak komunikatory, nie patrzysz, nie czytasz, nie myślisz. Jeszcze trochę i dostaniesz odpoczynek od forum na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 Przepraszam D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi