kapral Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Witam Zawsze marzyłem o zrobieniu modelu M3 Lee. Strasznie podoba mi się ten potworek. No, a jeżeli M3 to gdzie go najlepiej umieścić? Oczywiście w scenie z filmu "SAHARA" Tej starej z H.Bogartem w roli sierż. J.Gunn`a. Ci którzy oglądali film (a myślę, że większość - wszak to klasyk) myślę, że nie będą mieli problemów z identyfikacją sceny którą usiłowałem przedstawić. Starałem się to uczynić na tyle dokładnie na ile pozwalają realia. Pojazd to Academy, figurki mieszanka Verlindena i Alpine. I jeszcze pewna "inność". Otóż tym razem zdjęcia plenerowe stanowią większość, a zdj. studyjne tylko uzupełnienie. Serdecznie dziękuję Kamilowi za poratowanie w potrzebie, oraz Grzesiowi i Marcinowi z "ZU-H J.Kiszczak" w Oświęcimiu za udostępnienie "pustyni". A tak wygląda moja "SAHARA" : i jedno takie: A teraz kilka "studyjnych" które uzupełniają plenerowe o detale: Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Klasyka filmowa w pięknym wydaniu. No i ta "sahara" - wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Ale piach nie trzyma skali A na poważnie to świetnie wygląda, na marginesie to chyba obsługa nie miała w tym czołgu za wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Świetnie to wygląda. bardzo fajny pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Fajne, i fajny pomysł na plener!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Cieszę się panowie, że się podoba. szary cóż począć. Nie zmielili na czas pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Wszystko super itp. ale czemu figurki nie mają oczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 A to jakiś standard/mus w figsach 35,te mmalowane oczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 no w tej skali to już tak. co nie zmienia faktu, że bardzo to ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 Ależ panowie to bardzo prosta sprawa. Bardzo rzadko można w tej skali spotkać udane oczy. Mam s.....ć całą figurkę robiąc jej wytrzeszcz lub zeza? Lepiej "zagrać troszkę cieniem" i wtedy mamy "niby" oczy. Ale wg. mnie efekt lepszy niż nieudane oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi