RH Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Całkiem nowa sesja zdjęciowa sędziwego modelu Morane Salnier Ms L Model w ciekawej konfiguracji skrzydła typu "parasol" .A ze swojej strony mala dygresja "jak oni na czymś takim mogli latac " Model z pierwszej seri Eduarda z bogata blaszką i silnikiem z białego metalu.Jak mi wiadomo to teraz rarytas i "bialy kruk" bo raczej go nie wznowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 "jak oni na czymś takim mogli latac " Normalnie, gaz do dechy i wio! Tę konstrukcję można by opisać tak; skrzynia, z przodu przyczepiony silnik, z tyłu stery, od góry deska usztywniona sznurkiem. Model ciekawy i na Twoim poziomie, czyli podpatrywać i się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Bardzo ładne pudełko ;) Gratuję cierpliwości i kunsztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Normalnie, gaz do dechy i wio! Tę konstrukcję można by opisać tak; skrzynia, z przodu przyczepiony silnik, z tyłu stery Całkiem ja Dzbanek z tą różnicą, że tam był ogromny silnik! :P Swoją drogą podziwiam Twoje prace, a także częstotliwość ich wykonywania. Wiem, że nie prowadzisz statystyk, ale mógłbyś w przybliżeniu podać ile czasu zajmuje Ci wykonanie modelu na takim poziomie i jaką masz "moc wytwórczą" miesięcznie, rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Normalnie, gaz do dechy i wio! Tę konstrukcję można by opisać tak; skrzynia, z przodu przyczepiony silnik, z tyłu stery Całkiem ja Dzbanek z tą różnicą, że tam był ogromny silnik! :P Swoją drogą podziwiam Twoje prace, a także częstotliwość ich wykonywania. Wiem, że nie prowadzisz statystyk, ale mógłbyś w przybliżeniu podać ile czasu zajmuje Ci wykonanie modelu na takim poziomie i jaką masz "moc wytwórczą" miesięcznie, rocznie Bez przesady te modele były klejone jakiś czas temu A teraz je wygrzebałem z półki i zrobiłem nową sesje .Bo stare zdjęcia były jeszcze robione zwykłym aparatem ,A takie fotki na papierze to źle wyglądają po skanowaniu. Zresztą dawna robotę widać w wykonaniu .to byl początek przygody z szmaciakami .Malowanie jeszcze Humbrollami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Skoro to początek przygody w wykonywaniu tych modeli i osiągają na allegro takie ceny to co będzie jak wystawisz modele do sprzedaży z aktualnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 3 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2011 Skoro to początek przygody w wykonywaniu tych modeli i osiągają na allegro takie ceny to co będzie jak wystawisz modele do sprzedaży z aktualnej produkcji Sprzedałem go bo uważam że co jakiś czas należy przewietrzyć pólki niech innych nacieszy tez ten model. A cena to już nie mój wymysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Zupełnie nie rozumiem czemu edek odpuścił takie perełki. To samo jest w mojej skali - 1:72. Dzisiaj cufalem trafiłem na alledrogo eduardowskiego eindeckera profipack w 1:72. z przesyłką 32 zł - do tej pory szczęściu nie wierzę. Poluję jeszcze na kilka rarytasów z tej stajni w czarnych pudełkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi