RH Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Całkiem nowa sesja zdjęciowa sędziwego modelu Morane Salnier Ms L Model w ciekawej konfiguracji skrzydła typu "parasol" .A ze swojej strony mala dygresja "jak oni na czymś takim mogli latac " Model z pierwszej seri Eduarda z bogata blaszką i silnikiem z białego metalu.Jak mi wiadomo to teraz rarytas i "bialy kruk" bo raczej go nie wznowili Cytuj
jarek38 Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 "jak oni na czymś takim mogli latac " Normalnie, gaz do dechy i wio! Tę konstrukcję można by opisać tak; skrzynia, z przodu przyczepiony silnik, z tyłu stery, od góry deska usztywniona sznurkiem. Model ciekawy i na Twoim poziomie, czyli podpatrywać i się uczyć. Cytuj
kajtiii Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Bardzo ładne pudełko ;) Gratuję cierpliwości i kunsztu Cytuj
Zdravko Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Normalnie, gaz do dechy i wio! Tę konstrukcję można by opisać tak; skrzynia, z przodu przyczepiony silnik, z tyłu stery Całkiem ja Dzbanek z tą różnicą, że tam był ogromny silnik! :P Swoją drogą podziwiam Twoje prace, a także częstotliwość ich wykonywania. Wiem, że nie prowadzisz statystyk, ale mógłbyś w przybliżeniu podać ile czasu zajmuje Ci wykonanie modelu na takim poziomie i jaką masz "moc wytwórczą" miesięcznie, rocznie Cytuj
RH Napisano 27 Maja 2011 Autor Napisano 27 Maja 2011 Normalnie, gaz do dechy i wio! Tę konstrukcję można by opisać tak; skrzynia, z przodu przyczepiony silnik, z tyłu stery Całkiem ja Dzbanek z tą różnicą, że tam był ogromny silnik! :P Swoją drogą podziwiam Twoje prace, a także częstotliwość ich wykonywania. Wiem, że nie prowadzisz statystyk, ale mógłbyś w przybliżeniu podać ile czasu zajmuje Ci wykonanie modelu na takim poziomie i jaką masz "moc wytwórczą" miesięcznie, rocznie Bez przesady te modele były klejone jakiś czas temu A teraz je wygrzebałem z półki i zrobiłem nową sesje .Bo stare zdjęcia były jeszcze robione zwykłym aparatem ,A takie fotki na papierze to źle wyglądają po skanowaniu. Zresztą dawna robotę widać w wykonaniu .to byl początek przygody z szmaciakami .Malowanie jeszcze Humbrollami Cytuj
Adamo722 Napisano 3 Czerwca 2011 Napisano 3 Czerwca 2011 Skoro to początek przygody w wykonywaniu tych modeli i osiągają na allegro takie ceny to co będzie jak wystawisz modele do sprzedaży z aktualnej produkcji Cytuj
RH Napisano 3 Czerwca 2011 Autor Napisano 3 Czerwca 2011 Skoro to początek przygody w wykonywaniu tych modeli i osiągają na allegro takie ceny to co będzie jak wystawisz modele do sprzedaży z aktualnej produkcji Sprzedałem go bo uważam że co jakiś czas należy przewietrzyć pólki niech innych nacieszy tez ten model. A cena to już nie mój wymysł Cytuj
Panzer4 Napisano 3 Czerwca 2011 Napisano 3 Czerwca 2011 Zupełnie nie rozumiem czemu edek odpuścił takie perełki. To samo jest w mojej skali - 1:72. Dzisiaj cufalem trafiłem na alledrogo eduardowskiego eindeckera profipack w 1:72. z przesyłką 32 zł - do tej pory szczęściu nie wierzę. Poluję jeszcze na kilka rarytasów z tej stajni w czarnych pudełkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi