jakub476 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) Nissan Fairlady Z Nismo Tamiya Skończyłem go po 5 miesiącach Poniżej lista modyfikacji. - Nowe felgi Volk TE37 (Aoshima) - Japońska rejestracja "NSMO" (Grześ) - Pobrudzone podwozie - Nowe fotele (Hot Works) - Usunięte miejsce na przednią rejstracje Używałem farb Motipa i Tamiyi Wszystko sklejone Super Glue. Edytowane 30 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Taki fajny model, ale jednak powinny być normalne zdjęcia, nie miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Bardzo mi sie podoba, czyściutko, elegancko, bardzo miły dla oka, jedyne co bym zmienił to te dyfuzory, mogłeś zrobić z karbonu , ale i tak jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Śliczny model Super wyglądają felgi w tym kolorze w zestawieniu z taką karoserią Lakier też bardzo ładnie wypolerowany. Nic dodać nic ująć. Gratulacje ! PS nie chcą mi się załadować zdjęcia od 2-4 licząc od góry w kolumnie z prawej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Prześwietny. Jakoś nie pałam miłością do Zetek, ale Twój jest po prostu wspaniały. W moim odczuciu najładniejszy z Twoich (ciągle świetnych) modeli. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Model czysto i bardzo dobrze złożony jak to zawsze u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Fajne połączenie kolorów. No i ogólnie bardzo ładny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Wspaniały Nissanik Piękny lakier i fajnie dobrane kolory (pomarańczowe felgi są git!). Jedyny mankament to drobna skaza na spodzie (progu) przedniego zderzaka. Gratuluję Świetnego Modelu! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Witam. Bardzo ładny model jeden z moich ulubionych marek. Wracając do modelu to na plus: - ładnie wypolerowany i położony lakierek - czysto sklejony - odważny pomysł z kolorem felg Na minus: - w kilku miejscach odcięcie kolorów między czarnym a szarym jest poszarpane (może to kwestia zdjęć zdarzają się dziwne refleksy) Ale tak naprawdę bardzo fajnie się go ogląda i następnym razem postaraj się powrzucać fotki w pełnym rozmiarze a nie miniaturki. powodzenia przy następnych budowach pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Nice ;) uwielbiam Nissanki ^^ felgi idealnie zgrane z nadwoziem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Jest Kozak!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Model prezentuje się doskonale Bardzo podobają mi się felgi i ich kolor jakie założyłeś do nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi