RH Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Parę fotek z internetu jako propozycje na ciekawe malowanko samolotów By ryszard58 at 2011-06-06 By ryszard58 at 2011-06-06 By ryszard58 at 2011-06-06 By ryszard58 at 2011-06-06 By ryszard58 at 2011-06-06 By ryszard58 at 2011-06-06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Aerosur ma więcej ciekawych malowań, do niektórych można dostać kalkomanie w 1/144 (Nazca decals) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 W takim malowaniu to aż się chce lecieć na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 RH, fajny paszczak. od siebie dodam jeszcze Southwesternowo: Jak pomyślę, że w tym roku pewnie nigdzie nie polecę, a co więcej- mogę nie mieć urlopu jako takiego.... szlag mię trafia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 te tez są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 te tez są super o tak - kalkomanie do krokodyla już sobie sprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Można wiedzieć gdzie są dostępne kalki do tego malowania. To byłby mój jedyny pasażer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 proszę bardzo http://www.nazca-decals.com/html/bolivia.htm kupowałem więc sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Coś dla miłośników mocniejszego uderzenia Nowy logojet: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=7116562 i stary: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6244619 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 A to z kolei był by jedyny mój pasażer Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 jakieś dostępne kalki, bo mam już dwa pasażery do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 do drugiego B757 Iron Maiden kalkomanię zrobił kiedyś TwoSix Decals klik, szukać niestety trzeba na ebay (tak znalazłem swoją ), nowszego malowania nie widziałem jeszcze na kalkomaniach natomiast na ARC ktoś robi samoróbkę klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Aż szkoda, że Dickinson pilotuje, a Lemmy nie - fajnie byłoby erbasa jakiegoś w barwach motorowejgłowy widzieć... Tyle, że chyba w życiu nie wsiadłbym do maszyny pilotowanej przez pana Kilmistera No, nie na trzeźwo w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 A polatać tak sobie z Sonic Youth lub Rammsteinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Rammstein? Nie ma mowy, nie wsiadam do enerdowskich maszyn, raz leciałem An 24 Interflugu i starczy ;) Ale VenomAir albo MisfitsAirlines - okej by było. Ciekawe, czy dawaliby torebki antychorobowe Jędrku- chyba wykupiłeś już wszystkie możliwie ciekawe kalki do pasażerów, co ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Tu macie dużego Benka jako byka z Aero Sur: http://www.airplane-pictures.net/image140168.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Tu macie dużego Benka jako byka z Aero Sur do niego też są kalkomanie Nazca Lordzie - nie wykupiłem wszystkich kalkomanii, za mało mocy przerobowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi