Mark666 Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Piekna ta deska rozdzielcza Ci wyszla, po prostu git. Co do plomieni to wiadomo sprawa gustu. Ja popieram tu pomysl z logiem firmy, poniewaz plomienie (szczegolnie te zolto pomaranczowe) kojaza mi sie z amerykanskim kiczem. No chyba, ze bys je zrobil tak jak Ristimaa na Scanii "Legends" - wtedy tak. Mam tylko wrazenie, ze ta zolta kalka na masce nie pasuje do reszty, a konkretniej rzecz biorac nie wspolgra z bialym logiem na drzwiach. Dzięki. Kalka na masce jest w realu lekko seledynowa , była w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Szyby wklejone---- to najlepiej wklejone szyby jak dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Szyby wklejone---- to najlepiej wklejone szyby jak dotąd Prawie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Podoba mi się Dzięki Tommi Jednocześnie chcę powiadomić że budowa się odwlecze bo dziś rozbiłem się na rowerze , mam liczne urazy i rozcięcia . Jak się wyliżę to kontynuacja zaraz się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Moja opinie na temat swojego modelu juz znasz, poki co wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Już teraz pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Już teraz pięknie wygląda Wielkie dzięki. Już niebawem dokończenie i galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Świetny Dzięki, myślę że w tym tygodniu go skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 Temat trochę się zakurzył ale jakoś chęci nie było a i czasu też brakowało. Trochę poszło jednak do przodu, okazało się że za blisko wkleiłem osłonę kabiny przez co nie mogłem wpasować kominów. Ale już wszystko dobrze, wklei się ją na nowo. Na razie parę fotek tego co już jest. Pozdrawiam. Po niedzieli urlop więc chyba w wreszcie go ukończę , tym bardziej że już rozpoczęty nowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Wygląda super. Strach się bać jak będzie wyglądał w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Jaki nowy projekt. Mack prawie skończony, to bym konkurencyjny warsztat założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Jest super jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 Ale słodzicie Dziękuję za to . copycat--- to tylko taki skromny Pumper Amt ---- długo leżał na półce no i pewnego dnia zaczarował mnie --- to tak jak z kobietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Jaki tam skromny, mam jednego, świeży nabytek tego starego modelu. Miałem ochotę odejść od typowej ciężarówki, jakiś pojazd specjalny. Może być ciekawie, choć nie lubię i nie umiem malować na błysk. Kiedy początek warsztatu, bo muszę się pospieszyć z kończeniem swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 Właściwie jakieś 30,40 % warsztatu jest już utrwalone na fotkach i czeka na publikację . Jak dokończę Internationala--- chcę to zrobić do poniedziałku to od razu wejdę z nowym projektem na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Podwozie będziesz brudził czy zostawiasz czyściocha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Września 2011 Autor Share Napisano 10 Września 2011 Podwozie będziesz brudził czy zostawiasz czyściocha ? A co masz na myśli ? Jeśli Internationala to tu podwozie jest zakurzone, podrdzewiałe, A w Pumperze -- pewnie zrobię mu wash-a na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 Galeria po powrocie z Bieszczad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Już się nie mogę doczekać, model wygląda super jeszcze kilka takich zachęcających warsztatów i normalnie sam skleję jakiegoś trucka oczywiście z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Już się nie mogę doczekać, model wygląda super jeszcze kilka takich zachęcających warsztatów i normalnie sam skleję jakiegoś trucka oczywiście z USA. Dzięki. Nie czekaj tylko zacznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Świetny model Pamiętaj przywieźć z Bieszczad garść odpowiednich gałązek żeby twój truck miał odpowiedni ladunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Bieszczady, a może bardziej Pieniny nakręciły mnie do zrobienia, jakiejś starej europejskiej ciężarówki do przewozu drewna. Sesja z modelem w Bieszczadach? Wyglądało by to naprawdę nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Pieknie wyglada ten zestaw Mark666, nie moge sie doczekac galerii. Jedna tylko rzecz - wydaje mi sie, ze ten wozek powinien byc znacznie dalej od ciagnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi