Jaroslav K Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Kubus 1/72 Toro, Starowka (Sd Kfz 251 1/72 Dragon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Kubuś farbowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Fajnie,fajnie - w końcu ktoś się zabrał na forum za Kubusia z Toro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Dziękuję. On sprawia, że Kubus model i innych producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Jaroslav, pisz po czesku Fajnie, że się wziąłeś za powstańcze pojazdy. Też mam w planach coś od naszych chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Super malowanie! P.S. Tylko mi się tak rozjechało forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Dziękuję. Mam zamiar Hetzer Chwat i Panther Magda. Co to jest rozjechało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Dziękuję. Mam zamiar Hetzer Chwat i Panther Magda. Co to jest rozjechało? Pewnie zmieniło proporcje przy wyświetlaniu Pravděpodobně změnil poměr pro zobrazení Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Dziękuję. Mam zamiar Hetzer Chwat i Panther Magda. Co to jest rozjechało? Pewnie zmieniło proporcje przy wyświetlaniu Pravděpodobně změnil poměr pro zobrazení Dokładnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Starówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Classica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Dziękuję, kamuflaż Starówki dwukolorowy (żółto-zielony) lub trójkolorowy (żółto-zielono-brązowy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 Starowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Ti vyšel velmi dobře maskované, a detaily jsou super zdůraznil. Jak jste to jako jemné "wash"? Jsem velmi rád, že někdo vzal vozidla workshop povstalců. Sam jsem v plánu "Kubuś". Těším se na postupu! (Kamuflaż wyszedł Ci doskonale, a detale są super podkreślone. Jak zrobiłeś taki subtelny "wash"? Bardzo się cieszę, że ktoś wziął na warsztat powstańcze pojazdy. Sam mam w planach Kubusia. Czekam na postępy z niecierpliwością!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Děkuji , mam v plánu i Hetzer Chwat a PzKpfw V Magda. Obdivuji boj polských postalců během Varšavského povstání , hlavně polských harcerů. Dziękuję, i mam zamiar Hetzer PzKpfw V Chwat i Magda. Podziwiam walk w Warszawie powstania Polska postalců, harcerů głównie polskich. http://cs.wikipedia.org/wiki/Var%C5%A1a ... %A1n%C3%AD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Na wash jsem použil přípravky Mig. Do wash używany Mig produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 "Chwat" będzie z UM (352) czy Attacku (72830)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 "Chwat" będzie z UM (352) czy Attacku (72830)? Attack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Jaroslav, ukazují to, co jste tam dělal teď. Váš model vypadá s velkou radostí. Možná workshop na téma "krok za krokem"? Jaroslav, pokaż co tam robisz teraz. Twoje modele ogląda się z wielką przyjemnością. Może jakiś warsztat "step by step"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 "Chwat" będzie z UM (352) czy Attacku (72830)? Attack. Rozumiem, faktycznie jest lepszy od UM i podejście patriotyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 "Chwat" będzie z UM (352) czy Attacku (72830)? Attack. Rozumiem, faktycznie jest lepszy od UM i podejście patriotyczne. Jeśli uważasz, że model Attacka, który nawet nie posiada na kole napędowym zębów na całym obwodzie i ma bardziej mydlane detale, jest lepszy od UM'a, to rzeczywiście ciekawą masz teorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Jak to nie posiada? Posiada tylko częściowo, reszta jest w gąsienicy do wyprofilowania, efekt końcowy jest taki sam. Podobnie są też robione modele w żywicy nawet w skali 1/35. Dużą zaletą modelu z UM jest to, że posiada ogniwka gąsienic co jest łatwiejsze do wykonania niż profilowanie na kole z zębami, chociaż czy ja wiem? Mnie takie profilowanie nie sprawia kłopotu, oczywiście na samym początku pękły mi gąski, ale z mojej winy, źle je "podgrzałem" we wrzątku. Właśnie jestem po wykonaniu paskowych gąsienic z żywicy do Panthery D i ich wygięciu na kołach przednich i tylnych, fabryczne były za krótkie i za grube. Zresztą dajmy Jaroslavowi szansę, chłopak chce wesprzeć rodzimy przemysł modelarski i to się chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi