dd1968 Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) Popsułem zestaw Academy Starałem się zrobić z MF-a bisa ale chyba mi to nie wyszło. Model waloryzowany blaszkami Edka, żywicą Airesa, kalki HDL i trochę inwencji własnej. W trakcie wykonywania miałem kilka problemów: zważyła mi się farba w aero, model spadł z półki, pies zeżarł mi hamulec aero a na koniec (w trakcie malowania) okazało się że sido jest przeterminowane. Proszę o surowy wymiar kary. PS. Sorki za kiepską jakość zdjęć. PS 2. Obecnie jestem w trakcie wykonywania wersji PF i w związku z tym szukam kalek z których udało by mi się złożyć któryś z tych numerów:1713,1808,1809,1810,1811,1812,1813,1815,1903,1904,1911,1913,2003,2004,2005. Chcę wykonać model w malowaniu z 1968 r. z 40 plm ze Świdwina. Jeżeli ktoś miałby coś z tych numerów na zbyciu to proszę o inf. Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Ładny ten bis wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Mi się też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 Tak, całkiem fajny Ale ta Twoja galeria z F-16 z Krzesin to poezja. Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam z piły Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Darku modelik jest zaje...fajny.POZDROWIONKA FREND!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 My również Ciebie witamy. Przeczytaj jeszcze raz swego posta i spróbuj przetłumaczyć go na jakiś język. Może na polski? Bardzo fajny mam podobny ale nie wiem jak wymalować proszę o propozycję mam dwa do malowania pozdr czekamlolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreks_1980 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Witam Kolege! Bardzo ladna robota, szczegółowa i czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Jak na tyle katastrof naraz, model jest bardzo ladny. Musisz, chyba koniecznie, podac gdzie kupiles te warzaca sie farbe i to przeterminowane sido, bo skoro daje to takie efekty to... Psa i polke juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Bardzo fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Witaj Ciekawy temat. Ostanio można zaobserwować wzrost popularności "żelazkiem" wśród modelarzy. Bardzo ciekawie odwzorowałeś barwę poszycia. Jest delikatnie półmatowa, czyli taka jak powinna być na 21 po remoncie. Świetny kawałek "szybkiego" Pozdrawiam. Damian Biwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Piękny Model Mojego Ukochanego Samolotu:) Mig-21 Bis RZĄDZI. Tylko ja jako były mieszkaniec Zegrza Pomorskiego Zrobiłbym go w Malowaniu 9 pułku włąsnie z Zegrza Pom. ale naparwde Model Jest Cudony aż Cieszy Oko:) POZDRAWIAM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Model jest bardzo fajny, a co do psa to możesz mu powiedzieć w wigilię o północy żeby więcej ci nie zżerał części:), może kup mu kość albo coś innego:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi