Tomek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jest już nawet recenzja: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=6464 Quote
Zderzak Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jakby co, model jest już dostępny w polskich sklepach internetowych. Cena około 90zł. Warto pomyśleć także o tym modelu rozważając polskiego Humvee. Jest to jedna z niewielu opcji, gdzie po dokupieniu kalkomanii ToRo Model nie musimy w zasadzie wiele dorabiać, tak jak w przypadku innych krajowych Humvee. Zdecydowanie najprostsza droga do budowy naszego krajowego Młotka Quote
dr.Watson Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja właśnie takiego robię do mojej Dioramki, klei się dobrze, wszystko pasuje, jest parę blaszek, dwie figurki... jest to tak nawiasem mówiąc moje pierwsze auto ale Naprawdę wart kupna. Ja W Poznaniu dałem za niego 110 zł. Quote
kubisz Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 W Poznaniu dałem za niego 110 zł. Szaleństwo... Przecież można go za nieco ponad 90 zł dorwać... Quote
Shidley Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 W Martoli 92+10 zł przesyłka wychodzi 102.. a osiem złotych na.... pędzelki / farby Quote
dr.Watson Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Zaraz szaleństwo .... byłem na głodzie, nie miałem co sklejać... musiałem kupić... to nałóg Quote
Recommended Posts