Red Drak Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 całkiem dobrze się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Już się zapowiedział. Przed miesiącem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red Drak Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Około 22$ w HobbyEasy i 27$ W LuckyModel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Jest już nawet recenzja: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=6464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Jakby co, model jest już dostępny w polskich sklepach internetowych. Cena około 90zł. Warto pomyśleć także o tym modelu rozważając polskiego Humvee. Jest to jedna z niewielu opcji, gdzie po dokupieniu kalkomanii ToRo Model nie musimy w zasadzie wiele dorabiać, tak jak w przypadku innych krajowych Humvee. Zdecydowanie najprostsza droga do budowy naszego krajowego Młotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja właśnie takiego robię do mojej Dioramki, klei się dobrze, wszystko pasuje, jest parę blaszek, dwie figurki... jest to tak nawiasem mówiąc moje pierwsze auto ale Naprawdę wart kupna. Ja W Poznaniu dałem za niego 110 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 W Poznaniu dałem za niego 110 zł. Szaleństwo... Przecież można go za nieco ponad 90 zł dorwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 W Martoli 92+10 zł przesyłka wychodzi 102.. a osiem złotych na.... pędzelki / farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Zaraz szaleństwo .... byłem na głodzie, nie miałem co sklejać... musiałem kupić... to nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 A to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi