Timi Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Witam Mało pokazuje co się tam dzieje, więc wrzuce Antka. model można było zobaczyć w 32 numerze Super Modelu. Model jak w tytule Valom 1:48 z firmowymi kalkami. Jedynymi dodatkami dodanymi przezemnie jest imitacja wręg w przedziale transportowym. Malowany farbami Gunze. Sklejał się nieźle, miejscami była lekka partyzantka np z umieszczeniem foteli pilotów czy z tym nieszczęsnym oszkleniem,ale ogólnie model ok. Model można było oglądać na zawodach w Katowicach gdzie zdobył wyróżnienie i nagrodę publiczności (model był w 90% gotowy) oraz na festiwalu w Bytomiu oraz Jura Model Festiwal Jak zwykle zapraszam do komentowania i odwiedzenia mojego bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Bombastic Fantastic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Nawet przez kilka godzin był w moim domu Bardzo dobry model (noo, może poza oszkleniem) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Fajny, ale 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 świetny model! mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2011 Miło że się podoba. Łukasz od czasu kiedy leżał u Ciebie oszklenie na ile się dało poprawiłem. Cudem jest że w ogóle udało mi się je dopasować... a miałem obie wersje zarówno starą błędną oraz jeszcze gorzej spasowaną nową wersje oszklenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Fajny brudas wyszedł, zwłaszcza na spodzie (mógłbyś jakąś fotkę wrzucić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2011 Nie zauważyłem że nie wrzuciłem na forum tej fotki, a na bloga tak Tak wygląda moja interpretacja spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Timi, to jest model, jaki robi wrażenie na każdym . Świetna i profesjonalna robota, od Ciebie należy się uczyć jak sklejać modele, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Timi, to jest model, jaki robi wrażenie na każdym . Świetna i profesjonalna robota, od Ciebie należy się uczyć jak sklejać modele, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srabalabanienie Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 czsochaj jest tak podekscytowany, że nie dał rady tego zmieści w jednym poście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Dokładnie tak było, che, che. Chciałem upiększyć post i dodać trochę mocniejszych wrażeń, a wyszedł post pod postem. Dlatego na p.w. prosiłem PKD4GA o usunięcie jednego postu, tego wyżej. Bez odzewu widać, a nie mogę sam usunąć swojego postu. Mimo to jestem pod wrażeniem ogromnym tego modelu, moim zdaniem jest to jeden z ładniejszych modeli jakie ostatnio oglądałem. Szacun Timi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2011 czsochaj dziękuje, aż boje się wrzucać następne modele żeby nie zawieść twoich oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi