fazzi Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Chciałbym zaprezentować wam moją drugą pracę( pierwsza: Tygrys I revella). Co o niej sądzicie? Jakieś rady na przyszłość? pozdrawiam Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Jak dla mnie jest "trochę" zbyt pobrudzony i zużyty. Zamiast efektu wyeksploatowanego, brudnego zielonego pancerza jest tu efekt czołgu, który przez kilka miesięcy stał w lesie, gdzie zardzewiał i porósł mchem. Ale nie martw się, bo wiem z doświadczenia, jak ciężko zrobić ładne, realistyczne efekty zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Witam! Podoba mi się! Model styrany okrutnie, może trochę za mocno, ale dodaje mu to uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Bardzo sympatyczny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Dlaczego temu modelowi brakuje 30% części? Łyse błotniki, brak tylnych zasobników, świateł, narzędzi, km w jarzmie, zaślepek na sponsonach, jednego wizjera na wieży... Karabin plot w złym miejscu przyklejony. Mało ma wspólnego z rzeczywistym pojazdem. No i gwiazda w złym miejscu naklejona... Kaszanka wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7TP Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Bardzo ładny model. A zużycie doskonale określa służbę tego czołgu w armii radzieckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 co do sklejenia można się czepiać ale brudzenie fajne choć trochę za mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi