Epheli Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Żeby takie rzeczy latały to jakaś siła nieczysta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Taka rada na przyszłość od spottera. Z serii wybieraj najlepsze zdjęcia i je obrób w dedykowanym programie. Będzie o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Gdzie uchwycony na podejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 33 był w użyciu. Fotki jutro wstawię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Obiecane fotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Ja także pokażę zdjęcia z 787, lecz z innej perspektywy :P Niektóre ujęcia były robione Sigmą 8-16mm ;) Więcej zdjęć tu: Pzdr., FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Respect za te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Zdjęcia pierwsza klasa. Piekną sylwetkę ma 787, zgrabna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 To i ja się pochwalę iż "i ja tam byłem miód i wino piłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Fajne foty, liczyłem na to, że utrafię to cudo, wylatywałemz Wa-Wy ale niestety 22 więc "nieco" się rozminąłem z cudakiem, dzięki fotkom widać że mam co "opłakiwać"... Zauważyłem na którymś ze zdjęć propozycję-wzór malowania, czy jest to już pewne i oficjalne, czy jedynie propozycja? posiadam model 1/400 tegoż samolotu w malowaniu LOT, ale ma się nijak do tego co na fotkach, jest w obecnym malowaniu jak większość maszyn PLL LOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi