Dumo Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Jest cos w tym modelu brudzing fajny. Cytuj
Markuz Napisano 3 Października 2011 Autor Napisano 3 Października 2011 Witam! Dziękuję za pozytywne komentarze. Mała aktualizacja z prac weekendowych: 1. dodałem liny, karabiny i dodatkowe ogniwa gąsienic, 2. podmalowałem reflektor (zostało zamontować oszklenie), 3. narzędzia w skrzyni wklejone + dodałem zwiniętą plandekę i szmatę, 4. kalki dostały trochę kurzenia, 5. podmalowałem obręcze kół, Na razie to tyle, a teraz zdjęcia. Do zrobienia zostało: 1. dorobić jeszcze trochę klamotów do wnętrza skrzyni bo trochę pustką zionie, 2. wstawić oszklenie lampy, 3. wycieki oleju na piastach kół i na płycie nad silnikiem. I tu mam prośbę o łatwy i szybki przepis na takowe plamy. Wszelkie uwagi i spostrzeżenia mile widziane. Myślę że do końca tygodnia powinienem się z KW-kiem uporać i ruszam z następnym modelem. Jeszcze nie wiem z którym. W kolejce czekają w 1:48 - KW-2 wczesna wersja, SU-122, T-34 oraz 7TP w 1:35. Pozdrawiam Marcin Cytuj
Markuz Napisano 21 Października 2011 Autor Napisano 21 Października 2011 Model skończony zapraszam do galerii KLIK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi