Artur Wałachowski Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 łooo żeszzzzzzz TY !! łącznie 4 godziny? To ja się wpraszam na korepetycje na jeden dzionek w lipcu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 To ja się wpraszam na korepetycje na jeden dzionek w lipcu. Zapraszam,nie ma problemu-chętnie też pomogę jak coś na gg-6472283 Dodam że szybkość wynika też z tego że kleję na nitro... Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Mam ten modelik w domu, trochę rozgrzebany i z silniczkiem ale marzą mi się do niego blachy i go nie ruszam. Jak coś to też mogę pisać na gg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 5 Maja 2007 Autor Share Napisano 5 Maja 2007 Mam ten modelik w domu, trochę rozgrzebany i z silniczkiem ale marzą mi się do niego blachy i go nie ruszam. Jak coś to też mogę pisać na gg? Pewnie -śmiało i odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 moze jakas fotke wnetrza udalo by sie wkleic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 2 godziny składania i tyle samo malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Witam. Cóż Artur mogę napisać ... nie będę lał wody, wazeliną smarował - sam wiesz. Mam nadzieję, w końcu zobaczyć coś co składasz trochę dłużej niż 2 godziny i malujesz dłużej niż 2 dni ... Może coś z blaszką ... Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 To musisz mieć super szybko schnące farby, żeby ci taki efekt malowania dały po 2 godzinach. Nie bardzo mi sie chce w to wierzyć, ale model super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 7 Maja 2007 Autor Share Napisano 7 Maja 2007 To musisz mieć super szybko schnące farby, żeby ci taki efekt malowania dały po 2 godzinach. Nie bardzo mi sie chce w to wierzyć, ale model super. Model malowany akrylami Pactry aerografem-schnie w 10 min-na to wash olejny-suchy pędzel,poprawki inne cuda i lakier Pactry-całośc operacji-2 godziny-imek46-poniżej link o co chodzi... w ramach uwierzytelnienia...Pactra schnie błyskawicznie,a następne operacje wykonane nawet po 10 min od zakończenia malowania z uzyciem oleji nie reagują z akrylem,stąd ta szybkość... viewtopic.php?t=1315&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 TAKI RELAKSACYJNY???? Nieeee no ja się załamię w 4 lata bym takiego nie zrobił! Taki relaksacyjny też coś! A otarcia bardzo realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi