kubamich1 Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 SCANIA LB 141 V8: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Model bardzo ładnie wykonany Jedyne do czego mogę sie doczepić to to, że użyłeś oryginalnych kalkomani. Pojazdy firmy "Brame P." zawsze miały malowane kabiny na biało z czerwonymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 No te oldschoolowe europejczyki w Twoim wykonaniu Kuba coraz bardziej mi się zaczynają podobać. Fantastyczna prezencja Zdradź no co tam szykujesz w zanadrzu, jaki następny model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 ładnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Cud miód malina.. aż cieknie mi ślina. jak na takie cuda patrze,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Scania też się prezentuję wspaniale poprostu gitarka jak na model przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 7 Lipca 2007 Autor Share Napisano 7 Lipca 2007 Zrobiłem naczepę do Scani 141.Jest to naczepa z odzysku ,więc nie jest idealna.Ale i tak wygląda nieźle.Zrobiłem ją ze starej naczepy amerykańskiej i ramy od kontenerówki.Oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 a skad ty bierzesz te kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 8 Lipca 2007 Autor Share Napisano 8 Lipca 2007 Bardzo mnie cieszą Wasze wypowiedzi po raz kolejny ,są bardzo na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Sorry Kuba. Kozi bardzo proszę popraw swój post. Pozdrawiam. Ps. Naczepka wygląda jak wyjęta z pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Cudowna scania i naczepa prosił bym o zdięcie śilnika z bliska. Bardzo mi sie podobają twoje wszystkie modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Za dużo tej czerwieni wygląda jak zabawka może lekko ją przycieniujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Świetny model - wszystko super się prezentuje. Czyste wykonanie i w ogóle - po prostu świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 E tam , czerwień jest boska , ładnie wspołgra z niebieskim i stylowa naczepka do tego , mnie tam bardzo zestaw odpowiada . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Bardzo ładny składzik zrobiłeś podoba mi się i piątka dla Ciebie za pracę włożoną w ten model.. Ładny ciągniczek, coraz mniej takich jeździ.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Te samochody to już nie jeżdżą , tylko stają w skansenach albo złomach, modelik super , wszystko zrobione mistrzowska ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Te samochody to już nie jeżdżą Tu jesteś w błędzie jest wiele odrestaurowanych egzemplarzy, które pojawiają się na zlotach itp. Np. w firmie VD Vilst jeździ Scania 1 z noskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Oj jeżdżą jeżdżą u mnie ostatnio widziałem miałem fotke cyknąć ale nie zdążyłem telefonu wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Najlepszym przykładem jest "Europark KRASNAL"... Takie całkiem niezłe obwoźne wesołe miasteczko... Mają praktycznie same scanie 1,2,3... PO PROSTU BAJKA!! Są tak piękne, że głowa boli... Chcecie jakąś fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 No ja bym prosił jak to nie jest kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 (edytowane) Proszę bardzo Edytowane 11 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 No żeczywiście te scanie to bajka , widać bardzo o nie dbają . Pozdro i koniec off topicu :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi