Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam po długiej przerwie spowodowanej sesją no i malutkim, przyszłym modelarzem który pochłania praktycznie całą moją uwagę

Model UMowski drugi z serii po Hetzerku.

Psiknięty Pactrą w malowaniu spod Kurska, lekki wash, chyba tyle. Próbuję gonić Grześka, ale narazie słabo mi to idzie

img0264bw.jpg

img0266mj.jpg

img0271ze.jpg

img0276yz.jpg

img0280sl.jpg

img0284sz.jpg

Z Hetzerem:

img0286qw.jpg

Na czarnym tle przy świetle dziennym:

img0192fx.jpg

img0214ac.jpg

i mała rodzinka jaegerów:

img0219um.jpg

i na koniec przyszły modelarz

img0028ak.jpg

Posted

Ogólnie fajne ale trochę za mocno opada gąsienica

a tak mi się podoba

Posted

No faktycznie na zdjęciach mocno to widać, w następnym pojeździe na tym podwoziu będzie lepiej Dziękuję

Posted

Witam. To nie moja skala, ale model podoba mi się. Super pomalowany i świetnie się prezentuje.

Przyszły modelarz też prezentuje się wspaniale. Dopracowany w każdym calu! Moje gratulacje

Posted

Dziękuję bardzo

Ά propos Małego Modelarza to obcinanie takiemu szkrabowi paznokci, to niezły trening do 72jki

Następny z serii 38(t) pod skalpel pójdzie najprawdopodobniej:

+SdkFz. 138/1 Bizon

albo

+Sd.Kfz.140/1-75

Trzeba gonić Grześka

pozdrawiam Damian

• 2 weeks later...
Posted
Trzeba gonić Grześka

Witam na chwilkę po długiej nieobecności. Ponieważ myślę, że chodzi o mnie, odpowiadam - do końca sezonu budowlanego masz ułatwione zadanie . Co do modelu - podoba mi się prócz górnego biegu gąsienic.

pozdrawiam

Grzesiek

Posted

Dobrze myślisz to jest szansa żeby podgonić Co do gąsienic, to wiem nie wyszły dobrze, ale następne powinny być lepsze ;)

Dzięki

Posted

Modelik całkiem zgrabny. Trochę podkolorowałbym gąsienice, ale poza tym to spoko wozik.

To co nazwałeś wyciorem, a domyślam się, że chodziło Ci o czerwono-białe tyczki na błotniku, to nie jest wycior tylko słupki pomiarowe wykorzystywane przez artylerzystów do nastaw działa.

Posted

Zastanawiam się nad jakąś podstaweczką, może gąsienice będą lekko zapuszczone.

sam jestem jak wycior....