ShaDow FoX Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Witam po długiej przerwie spowodowanej sesją no i malutkim, przyszłym modelarzem który pochłania praktycznie całą moją uwagę Model UMowski drugi z serii po Hetzerku. Psiknięty Pactrą w malowaniu spod Kurska, lekki wash, chyba tyle. Próbuję gonić Grześka, ale narazie słabo mi to idzie Z Hetzerem: Na czarnym tle przy świetle dziennym: i mała rodzinka jaegerów: i na koniec przyszły modelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Ogólnie fajne ale trochę za mocno opada gąsienica a tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Pogratulowac ladnego modelu ale w szczegolnosci malego modelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 No faktycznie na zdjęciach mocno to widać, w następnym pojeździe na tym podwoziu będzie lepiej Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Dokleiłem beczkę i wycior pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Witam. To nie moja skala, ale model podoba mi się. Super pomalowany i świetnie się prezentuje. Przyszły modelarz też prezentuje się wspaniale. Dopracowany w każdym calu! Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Dziękuję bardzo Ά propos Małego Modelarza to obcinanie takiemu szkrabowi paznokci, to niezły trening do 72jki Następny z serii 38(t) pod skalpel pójdzie najprawdopodobniej: +SdkFz. 138/1 Bizon albo +Sd.Kfz.140/1-75 Trzeba gonić Grześka pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Trzeba gonić Grześka Witam na chwilkę po długiej nieobecności. Ponieważ myślę, że chodzi o mnie, odpowiadam - do końca sezonu budowlanego masz ułatwione zadanie . Co do modelu - podoba mi się prócz górnego biegu gąsienic. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Dobrze myślisz to jest szansa żeby podgonić Co do gąsienic, to wiem nie wyszły dobrze, ale następne powinny być lepsze ;) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Modelik całkiem zgrabny. Trochę podkolorowałbym gąsienice, ale poza tym to spoko wozik. To co nazwałeś wyciorem, a domyślam się, że chodziło Ci o czerwono-białe tyczki na błotniku, to nie jest wycior tylko słupki pomiarowe wykorzystywane przez artylerzystów do nastaw działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 Zastanawiam się nad jakąś podstaweczką, może gąsienice będą lekko zapuszczone. sam jestem jak wycior.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi