Moses Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 Zakończyłem malowanie Chocolate Chipa, biorę się za oporządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 mam bluzę oryginalną w tym kamuflażu i odnoszę wrażenie że białe plamki są za duże i jest ich zbyt mało, oraz że jest za dużo o jeden odcień (ten zbliżony do zielonego), ale daleki jestem do krytyki, gdyż sam przymierzam się do figurek w 35 ce i amerykański kamuflaż mi również spędza sen z powiek . . . więc trzymam kciuki i gorąco kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Mam komplet 6C z 1991 roku. nazywa się 6 kolorów bo ma ich tyle Jasny brąz Ciemny brąz Piaskowy Zielony (pistacjowy) Biały czarny Plamki owszem są trochę za duże, czy jest ich za mało, może trochę. Lepiej już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Zgadzam się z tobą, ale w moim nie ma pistacjowego, 4 odcienie brązu, biały i czarny http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/GWB_choc_chip_camo.JPG bardzo dobry temat, ja myślę o współczesnych USMC i zastanawiam się jak przekonująco wykonać marpat w skali 1/35 . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Lewa kieszeń na mundurze lotnika. Masz dwa kolory, piaskowy i zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Ja w swoim Desert Battle Dress Uniform nie mam takiej fajnej pistacji, ale mam ją w Desert Combat Uniform http://www.rustyzipper.com/shop.cfm?viewpartnum=96043-MM1372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Musisz ten zielony przytlumic, on ledwo sie odroznia od piaskowych, ale to nic trudnego, filtruj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi