bolek17 Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Witam, Chciałbym zaprezentować Shermana M4A3, w malowaniu "Italy 1945", Proszę o komentarze ,wszystkie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam! Piękny model! Jestem pod wrażeniem! Aż dziw, że nikt nic jeszcze nie napisał. Świetnie pomalowany. Kapitalne zacieki i brudzing taki jaki lubię. Kalki-rewelacyjnie położone!. Kiedyś takiego samego popełniłem, tylko z lemieszem. Poszukaj w galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Ładnie wykonany model. A z jakiej firmy i w jakiej skali jeśli można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Skala to chyba 1/35 i model chyba Dragon. A wykonanie klasa, aż dziw bierze, że są tylko trzy wpisy. Może dlatego, że nie ma się czego czepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 A wykonanie klasa, aż dziw bierze, że są tylko trzy wpisy. Może dlatego, że nie ma się czego czepiać. No jak by tak miało być to chyba każdy bo sobie monologów życzył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Tak, oczywiście model Dragona (6354) , skala również 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 bardzo fajny, jedyna rzecz do ktorej moge sie przyczepic to gaski - posrebrzone tylko na lukach, troche sie to rzuca w oczy. poza tym cud, miód, "malyna":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 O które luki chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Czego ja to przegapiłem?! Kapitalny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Zako:bip:e się w Shermanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Bardzo ładnie wykonany model, choć do pełni szczęścia przydałaby się jakaś ciekawa podstawka do uatrakcyjnienia prezentacji. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi