Moses Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 P-61A Black Widow Firma Great Wall Hobby ma nas w lipcu tego roku uwolnić od więzów monogramu który od lat 70tych jako jedyny produkuję tą maszynę w tej skali. Obrazki wyglądają zachęcająco Cena rynkowa w sklepie Squadron 99$ w przed sprzedaży 79.99$ pobrano z http://www.squadron.com/ItemDetails.asp?item=GWL4802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Fajnie, że powstaje coś takiego bo ceny Monogramowskich sięgają zenitu na allegro. Ale widząc cenę sugerowaną 99USD wydaje mi się, że będę musiał spasować ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 Ja swoją wychaczyłem za 60 zł. Co fakt pudełko zdezelowane (ale co mi po nim), a kalki żółte (a co mi ponich i tak będą korpusowe), jednak patrząc na zdjęcia czy 300 zł totak dużo? Chcąc zrobić z Monograma poprawny i dobry model, po dołożeniu żywicy, blaszek etc etc cena wejdzie ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 czy 300 zł totak dużo? Dla mnie owszem dużo, ale jak można wywnioskować z mojego wcześniejszego posta to jest moje subiektywne odczucie i to co dla mnie cenowo przekracza wszystkie możliwe granice przyzwoitości dla innej osoby może być tylko "wydatkiem" Niemniej jednak oczekuje, że zobaczę w przyszłości kilka galerii z P61, a jak odmieni mi się koniunktura to kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 A ja czekam na dobry P61 w 1/72 i się doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Ja bym się nie sugerował tymi 99$. Przeca ich Fw189 kosztuje w pl ok 120 pln, a model rozmiarami itp podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 A ja czekam na dobry P61 w 1/72 i się doczekać nie mogę. A co jest nie tak z tym modelem Dragona? Pytam, bo chcę go kiedyś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Czytałem, na zagranicznych forach, że nie teges. Już lepsze merytorycznie są stare Frogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 A chba jest jeszcze Italeri/Bilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Jak by ktoś miał na nią ochotę to tutaj widać wypraski .po wyglądzie widać ze model wart swojej ceny http://www.hyperscale.com/2011/reviews/kits/greatwalll4802reviewbg_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 Będzie w Polsce, Będzie w Warszawie Nie wiadomo jeszcze za ile http://www.martola.com.pl/pl307/produkty38309/p_61a_black_widow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Ja dostałem cynka że koło 250zł. wszyscy się nastawiali że będzie podobna cena jak Fw189 a tu szykuje sie nei tani model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ja dostałem cynka że koło 250zł jeśli Twoje informacje okażą się prawdziwe to niestety, ale będę musiał odpuścić sobie ten piękny i niezwykle interesujący samolot. Dla mnie do "przełknięcia" była cena ok +10-20% większa od "ramy" czyli coś w granicach do 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Niestety raczej pewne Zobacz że Lucky kosztuje 56$ http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=GW-L4802 A z tego co wiem, gdzie indziej może być drożej. Ja też się napaliłem żę będzie trochę droższy do Ramy, ale w sumie model 2 razy większy to i cena też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 Ile by nie kosztował zaczynam odkładać titanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 W Martoli 270... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi