star200 Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Zajefajna ta naczepka tylko te kółka mnie intrygują skąd one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 4 Lipca 2007 Autor Share Napisano 4 Lipca 2007 Zrobiłem ładunek - element mostu ,zamontowałem wózki połączone drążkami z drutu.Kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 O kurka wodna , to ile ma cm ta naczepa Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 4 Lipca 2007 Autor Share Napisano 4 Lipca 2007 Ma 105 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 Aktualny etap prac: 53 cm. 105 cm. I przymiarka do moich koników: Naczepa będzie miała 53 cm. w pozycji zsuniętej i 105 cm w pozycji rozsuniętrej. Będzie wyglądała tak jak ta z Herpy na fotkach powyżej. Wózki będą skręcane tak jak w prawdziwej , nie dam rady chyba zrobić mechanizmu skrętu z siodła. Ale to jest tylko model. Tak to wygląda w realu. Wojtej pilnuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 Zestaw zajął III miejsce na konkursie modelarskim MASTER MINI TRUCK Opolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Graciulacions! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Gratuluję Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi