GrzesiekW Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Jak robiłeś rdzę. Wygląda jak całość super. Cytuj
Adrianowro Napisano 30 Października 2011 Autor Napisano 30 Października 2011 Rdza to olejne , washe i pigmenty w tej tonacji kolorystycznej Pigmenty na warsztacie I dzień z życia szczurów Tyrloska na obiad I może głąbek w sosie własnym Cytuj
plastikk Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Same smaczki u kolegi...kulinarna dioramka. Cytuj
GrzesiekW Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Może się czepiam, czy kolce nie są zbyt długie? Podziwam zwłaszcza błoto, z którym mam zawsze problemy. Cytuj
Adrianowro Napisano 30 Października 2011 Autor Napisano 30 Października 2011 Może się czepiam, czy kolce nie są zbyt długie? Podziwam zwłaszcza błoto, z którym mam zawsze problemy. Na powiększeniu może tak wygladać , ale na tle ziemi z normalnego punktu widzenia jest ok. Cytuj
Alan Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Mam pytanie dotyczące podstawki, a dokładnie chodzi mi o ukształtowanie terenu. Czy to jest zrobione z karimaty?? Cytuj
Adrianowro Napisano 4 Listopada 2011 Autor Napisano 4 Listopada 2011 Mam pytanie dotyczące podstawki, a dokładnie chodzi mi o ukształtowanie terenu. Czy to jest zrobione z karimaty?? Hej Nie to nie jest karimata. Jest to rodzaj plastikowej pianki ( o twardosci styropianu) służącej do ochrony sprzetu RTV. Mam tego spooory zapas po tym jak przywieźli mi nowe projektory do kina. Jest leciutkie i łatwe w obróbce i nie skrzypi jak styropian. Cytuj
Adrianowro Napisano 18 Listopada 2011 Autor Napisano 18 Listopada 2011 Dzisiaj odbyły się ostanie szlify z błota na pancerz , gąski i teren . Starałem się tez za pomocą lakieru uzyskać bardziej MOKRĄ ziemię. Scenka w zasadzie gotowa ( nie licząc braku wody w beczce ) Musze tylko wycykać aparatem ładną galerię ;) Cytuj
GrzesiekW Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Piękna scenka, teren, figurant - CUDO. Zawsze bałem się błota, ale muszę chyba kiedyś spróbować, jak widać tobie praca z nim przychodzi z łatwością. Reasumując, piękna praca. Cytuj
Adrianowro Napisano 14 Września 2015 Autor Napisano 14 Września 2015 super!!! Aleś wykopka znalazł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi