GrzesiekW Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Jak robiłeś rdzę. Wygląda jak całość super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Rdza to olejne , washe i pigmenty w tej tonacji kolorystycznej Pigmenty na warsztacie I dzień z życia szczurów Tyrloska na obiad I może głąbek w sosie własnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Same smaczki u kolegi...kulinarna dioramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Może się czepiam, czy kolce nie są zbyt długie? Podziwam zwłaszcza błoto, z którym mam zawsze problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Może się czepiam, czy kolce nie są zbyt długie? Podziwam zwłaszcza błoto, z którym mam zawsze problemy. Na powiększeniu może tak wygladać , ale na tle ziemi z normalnego punktu widzenia jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Mam pytanie dotyczące podstawki, a dokładnie chodzi mi o ukształtowanie terenu. Czy to jest zrobione z karimaty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 4 Listopada 2011 Autor Share Napisano 4 Listopada 2011 Mam pytanie dotyczące podstawki, a dokładnie chodzi mi o ukształtowanie terenu. Czy to jest zrobione z karimaty?? Hej Nie to nie jest karimata. Jest to rodzaj plastikowej pianki ( o twardosci styropianu) służącej do ochrony sprzetu RTV. Mam tego spooory zapas po tym jak przywieźli mi nowe projektory do kina. Jest leciutkie i łatwe w obróbce i nie skrzypi jak styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 18 Listopada 2011 Autor Share Napisano 18 Listopada 2011 Dzisiaj odbyły się ostanie szlify z błota na pancerz , gąski i teren . Starałem się tez za pomocą lakieru uzyskać bardziej MOKRĄ ziemię. Scenka w zasadzie gotowa ( nie licząc braku wody w beczce ) Musze tylko wycykać aparatem ładną galerię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Piękna scenka, teren, figurant - CUDO. Zawsze bałem się błota, ale muszę chyba kiedyś spróbować, jak widać tobie praca z nim przychodzi z łatwością. Reasumując, piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Piękne i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 14 Września 2015 Autor Share Napisano 14 Września 2015 super!!! Aleś wykopka znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 hehe stary ale jary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Ile ta dioramkama wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi