Artur D. Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Idą święta, uważaj na Indora bo komuś może się wyjątkowo spodobać (np. mnie) i trafić na świąteczny stół :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam Pytanie początkującego : dlaczego pomalowałeś go przed sklejeniem ? Nie byłoby łatwiej po ? Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Witam. Dziękuje za opinie. To ostatni post w tym wątku, potem będzie już galeria. dlaczego pomalowałeś go przed sklejeniem ? Nie byłoby łatwiej po ? W tym modelu jest dobre spasowanie skrzydeł i stateczników z kadłubem, łatwiej było mi malować go w kawałkach niż w całości, poza tym gdyby był sklejony trudniej robiło by się pasy antypoślizgowe na skrzydłach. Pasy antypoślizgowe zrobiłem z mieszaniny płynnej szpachlówki i rozcieńczalnika firmy Gunze i czarnej farby. Pierdołki użyte do zrobienia anteny. Gotowa jeszcze nie pomalowana antena. Do naciągnięcia użyłem suszarki do włosów (w końcu się na coś przydała ) Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim zdrowia, szczęścia i wielu udanych modeli. Pozdrawiam. GIUSEPPE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi