Ritter Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Wprawdzie do zrobienia jeszcze sporo ale już na tym etapie prezentuje się bardzo dobrze. Odnośnie dostępności zestawu to jest tylko jedna kwestia a mianowicie cena, kiedyś zestaw dostępny za sto złotych teraz tak jak zostało napisane powyżej osiąga bardzo wysoką cenę. Osobiście posiadam ten zestaw w magazynku wzbogacony o bardzo dobry zestaw blach firmy Griffon Model. To in-box na stronie producenta: http://www.griffonmodel.com/product_vie ... classid=39 . Cytuj
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Napisano 1 Listopada 2011 Ostatnio ten zestaw jest strasznie drogi na allegro widziałem nawet za 180zł. Miałem szczęście i zapłaciłem tylko 114zł Cytuj
adam juszczak Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Ten brak 2 żaluzji na pokrywie silnika to efekt zamierzony ? Cytuj
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Napisano 1 Listopada 2011 Zamierzony, chciałem usunąć jeszcze więcej ale dałem sobie spokój bo w środku nic nie ma. Cytuj
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Napisano 1 Listopada 2011 Efekty nudy... dzisiaj już na malowanie chęci brak: Cytuj
Dumo Napisano 2 Listopada 2011 Autor Napisano 2 Listopada 2011 Wielkie dzięki Powoli maluje się osprzęt, baaardzo powolny, sporo tego: Cytuj
bazylms Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 Działaj dalej Rafal, miło się patrzy. Cytuj
Is-7 Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Witam. Puma z Pak-iem bardzo mi się podoba w twoim wykonaniu. Tylko mam pytanie, czy gaśnica nie powinna być w podstawowym kolorze kamo ? ? ? Reszta modelu pięknie wykonana. Cytuj
Dumo Napisano 5 Listopada 2011 Autor Napisano 5 Listopada 2011 Gaśnica tak samo jak reszta osprzętu często była malowana na kolory bazowe pojazdu chociaż mi to nie za bardzo podchodzi i maluję osobno. Cytuj
Is-7 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Witam. Aha, myślałem, że były tylko takie, które malowano na kolor bazowy. Cytuj
Dumo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 Kurde nie mam kalkomanii przy sobie, prace stanęły... Jeszcze dzisiaj jak dojdę do siebie zalakieruje go lakierem samochodowym żeby mi farba nie schodziła. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 łopaty siekiery srebrne?słabo ładnie Ci idzie. jakiego lakieru samochodowego używasz? Cytuj
Dumo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 Robercie osprzęt pomalowany na kolor stalowy model mastera i przetarty 11 humbrola. Lakier samochodowy błyszczący Motip Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 bo na fotkach strasznie białe są . A ten lakier jak się sprawuje , Cytuj
Dumo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 Bardzo dobry, co najważniejsze bardzo mocny, wystarczy jedna warstwa i można "rzucać" modelem, farba nie zejdzie Używam go także do samochodów w skali 1:24. Cytuj
Dumo Napisano 27 Listopada 2011 Autor Napisano 27 Listopada 2011 Sido nalozone jutro kalki druga warstwa sido i jedziemy z plukankami Cytuj
Dumo Napisano 28 Listopada 2011 Autor Napisano 28 Listopada 2011 Jedna plukanka, wash punktowy i obicia ktore musze poprawic w niektorych miejscach: Cytuj
bazylms Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 Zaczyna wyglądać dobrze. Czekam na dalsze postępy. Cytuj
Is-7 Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 Witam Pięknie jest, choć obicia na Panzer I były chyba trochę lepsze, ale i tak Pumcia wygląda fajnie. Dumo, wybierasz się do Bytomia ? ? ? Cytuj
Dumo Napisano 28 Listopada 2011 Autor Napisano 28 Listopada 2011 Niestety na wystawe sie nie wybieram za daleko i niezbyt czas mam. Z obiciami bawie sie dalej, jutro wrzuce nowe fotki jak zalakieruje chama Cytuj
Is-7 Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 Faktycznie, z Koszalina do Bytomia to jednak spory kawałek. To znaczy Panzer I czy Pume ? ? ? Cytuj
Dumo Napisano 28 Listopada 2011 Autor Napisano 28 Listopada 2011 Pumka, panzer I jest ogolnie skonczony zostalo tylko dokupic friulki i troche przybrudzic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi