bazylms Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 No na przykładzie mojej żony mogę powiedzieć, że masz jedynie szansę jak jesteś atrakcyjną 20-latką. Czasem gostki przy stole się zlitują. Ślad po wycięciu wyrostka sprzed kilkunastu lat jest prawie niezauważalny. Tyle offtopa. Napisz kilka spostrzeżeń odnośnie techniki na lakier. Cytuj
Nugget Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie karmcie trolla. Bardzo dobry pomysł. Model miodzio, jak na te warunki to naprawdę kawał dobrej roboty. Już zdrowy jesteś ?? Cytuj
Dumo Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 Ponad rok minął i jako tako, lecze się alkoholem i fajkami Cytuj
Wicia1975 Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 To teraz na spokojnie, każda praca Dumo ma coś w sobie, coś innego dlatego mi się bardzo podoba. Cytuj
Dumo Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Napisano 5 Sierpnia 2011 No i Wicia można było tak od razu a nie pisać off topy Cytuj
kornik_69 Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Wszystkie fajne, ale BT najfajniejszy Cytuj
Marek Michalski Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Guzik prawda - kaczuszka o niebo ładniejsza. I bliższa realu. Cytuj
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Mnie najbardziej się "trójka" podoba (choć BT ma chyba najlepsze kamo). Cytuj
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Napisano 6 Sierpnia 2011 Niedługo dołączy stug III do moich zimówek Cytuj
tomek14147 Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 A mnie tam z tych wszystkich najbardziej podoba się teciak. BT i trójeczka mają takie jakby to powiedzieć szablonowe (typowe) zimowe malowania, gdzie w T-34 widać duży kontrast pomiędzy mocno startym zimowym kamuflażem i dość świeżym kolorem bazowym, przez co moim zdaniem teciak wygląda bardzo oryginalnie. Cytuj
Dumo Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Napisano 7 Sierpnia 2011 Co z T-34 troszku poszalałem, BT to mój pierwszy model w którym wykonałem zimowe malowanie za pomocą lakieru do włosów. Za to panzer III jest totalnie wygąbkowany i pędzlowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi