bazylms Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 No na przykładzie mojej żony mogę powiedzieć, że masz jedynie szansę jak jesteś atrakcyjną 20-latką. Czasem gostki przy stole się zlitują. Ślad po wycięciu wyrostka sprzed kilkunastu lat jest prawie niezauważalny. Tyle offtopa. Napisz kilka spostrzeżeń odnośnie techniki na lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie karmcie trolla. Bardzo dobry pomysł. Model miodzio, jak na te warunki to naprawdę kawał dobrej roboty. Już zdrowy jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Ponad rok minął i jako tako, lecze się alkoholem i fajkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 To teraz na spokojnie, każda praca Dumo ma coś w sobie, coś innego dlatego mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 No i Wicia można było tak od razu a nie pisać off topy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Kolekcja zimówek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Wszystkie fajne, ale BT najfajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Guzik prawda - kaczuszka o niebo ładniejsza. I bliższa realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Mnie najbardziej się "trójka" podoba (choć BT ma chyba najlepsze kamo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Niedługo dołączy stug III do moich zimówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 A mnie tam z tych wszystkich najbardziej podoba się teciak. BT i trójeczka mają takie jakby to powiedzieć szablonowe (typowe) zimowe malowania, gdzie w T-34 widać duży kontrast pomiędzy mocno startym zimowym kamuflażem i dość świeżym kolorem bazowym, przez co moim zdaniem teciak wygląda bardzo oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Co z T-34 troszku poszalałem, BT to mój pierwszy model w którym wykonałem zimowe malowanie za pomocą lakieru do włosów. Za to panzer III jest totalnie wygąbkowany i pędzlowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi