Jump to content

Moje znane i nieznane

okonek
 Share

Recommended Posts

Czesc .

Postanowilem w miare czasu pokazac Wam pare moich modeli. Na poczatek Me-109G10 z Revella w 48-ce . Model powstal pare lat temu . Mial nosic szachownice ale gdy sie doczytalem , ze to nie ta wersja otrzymal malowanie z pudelka. Do dzisiaj nie wiem czy dobrze zamocowalem antene . Nigdy nie zaglebialem sie w temat

001a.jpg

002.jpg

Edited by Guest

Jak to mówią, człowiek uczy się całe życie. Nie miałem pojęcia o takim egzemplarzu Me109.

Dzięki za oświecenie

Masz rację, ja nawet nie miałem pojęcia że Me 109 latały w innych barwach jak niemieckich

Czesc.

Pozwole sobie przypomniec Su-27A w 1/48 z Academy . Model dodatkowo wzbogacony kabina i dyszami zywicznymi oraz kalkami z Cutting Edge . Academy robi wersje "B" wiec wymagal przerobki ogona pomiedzy dyszami

Su-27A+001.jpg

Su-27A+002.jpg

Kolejnym a zarazem ostatnim z rodziny 27-ek jest ten oto Su-27UB .Prawie prosto z pudla .Dodalem tylko zywiczne fotele Ariesa . Powstal wczesniej od poprzedniego

Su-27A+003.jpg

Su-27A+004.jpg

PS.Widoczna roznica w tylnej czesci pomiedzy wersja "A" oraz "B" .W planie mam kilka nastepnych z rodziny 27 oraz pochodnych

Modele robisz wspaniale ale jeszcze wspanialej potrafisz je wyeksponowac. Podziwiajac twoje modele odnosze wrazenie, ze to prawdziwe "bestje" i za moment wzbija sie w niebo.

pozdrowionka jureczek

Całkowicie zgadzam się z tym co napisał mój przedmówca

Modele robią na mnie naprawdę wielkie wrażenie

Masz rację, ja nawet nie miałem pojęcia że Me 109 latały w innych barwach jak niemieckich

No jak to? A finskie, chorwackie, wegierskie, bulgarskie, wloskie messery?

Masz papiery na malowanie kołpaka Spifire?

Brrrrrrr...... Jezu....poczulem sie jakby dawniej zaczepili mnie ZOMO-wcy na kontrole dokumentow Powiem tak: w czasie, gdy robilem ten model nie mialem jeszcze dostepu do sieci czy innych publikacji wiec uwierzylem w instrukcje producenta kalkomani .Dzisiaj po przeczytaniu Twojego postu zabralem sie za szukanie i .... nie znalazlem nawet numeru AD140 w spisie polskich spitow

cfbwv68dplvrovk7.jpg