Pszczółka Napisano 22 Marca 2006 Share Napisano 22 Marca 2006 (edytowane) Witam Moim tematem Jest Mercedes Benz który bedzie na feuerwehr a oto kilka zdjęć Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Marca 2006 Share Napisano 22 Marca 2006 Strasznie zdezelowany ten model. Bedziesz reanimowal jakiegos zloma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 22 Marca 2006 Autor Share Napisano 22 Marca 2006 Niestety będę musiał bo nie mam nic do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Odważny projekcik Jak wiadomo trudniej jest osiagnać zadowalajacy efekt taki jak sie zrobi model prosto z pudełka. Respekt dla Ciebie za odwagę ponownego wykrzesania czegoś z tego złomu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Niestety będę musiał bo nie mam nic do roboty. No nieee... Chcialbym miec podobne problemy... Ale duchowo jestem z Toba, bo tez od pol roku niemalze reanimuje zloma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2006 Noi mam nowe nowinki -model został juz pomalowany i zderzaki też -podwozie złożone -przedni grill został pomalowany na nikiel -lampy juz przykleiłem do tego grila Jak będe miał zdjęcia to je tu dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 No to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2006 Mam tu tylko zdjecia ukladu wydechowego z Merca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2006 A oto podwozie którą w zeszłym tygodniu pomalowałem Tutaj mam wnętrze troszke mi sie ubrudziło ale nie bedzie tego widać bo już pmalowałem to. A ztutaj pomalowałem niklowanym sprayem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Kwietnia 2006 Share Napisano 9 Kwietnia 2006 Ładnie pomalowany a masz jakies fotki oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2006 Ładnie pomalowany a masz jakies fotki oryginału Dzięki za ocenę nie mam jeszcze fotek ale wzoruje się na tyn zdjęciu co jest u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 8 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2006 Ostatnio nad tym modelem praca wre bo musze skończyć go na zawody które odbęda się w Rudzie Śląskiej. Jak będzie okazja żeby porobic zdjęcia to je dam a narazie nie mam czasu bo jestem zajęty tym skladaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 No to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2006 Witam ostatnio poprzyklejałem kalki na merca. Firma która to robiła nazywa się kuchmodel i powiem jedno kalki są za....ste i ładnie się prezentuja. Zdjęcia będą w poniedziałek lub we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2006 Witam tak jak obiecałem są zdjęcia Te zdjęcia zostały zrobione dzień po pomalowaniu modelu A to są kalki które zamówiłem sobie w firmie kuchmodel A tutaj na modelu mam juz po przyklejane kalki które sobie zamówiłem Dowiedziałem sie że na kalki można polożyć bezbarwny i nadają im efekt i postanowilem tak zrobić. cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Ładny lakierek Widzę że kalki są drukowane białym kolorem, gdzie je zamawiałeś i czy są robione na laserówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Na laserowce to raczej nie. Predzej na termosublimacyjnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldMan Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Wszystko cacy, tylko, że jest różnica pomiedzy słowem Feuerwehr a Feuerweher. Czy jesteś pewny, że tak miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Mi też się wydaje że zrobiłeś błąd na kalkomani i powinno być Feuerwehr co znaczy Straż Pożarna. Natomiast tłumaczenia słowa Feuerweher nie odnalazłem w słowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Szkoda że już je nakleiłeś, bo tak dałoby się je jakoś przyciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 Mi też się wydaje że zrobiłeś błąd na kalkomani i powinno być Feuerwehr co znaczy Straż Pożarna. Natomiast tłumaczenia słowa Feuerweher nie odnalazłem w słowniku. Na kalkach jest Feuerweher a nie Feuerwehr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldMan Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 To juz wszyscy zauważyli. Ale to jest BŁĄD !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 To juz wszyscy zauważyli. Ale to jest BŁĄD !!! to jak są kalki przyklejone to nie będe juz zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2006 Witam ostatnio zmieniłem juz kalkomanie i poprawiłem. A oto mój model juz poskładamy .Na naszych zawodach porobiłem foty przyokazji i Trzecie miejsce zająłem puchar dostałem od Jerzego Paji za wykonanie najlepszego malowania modelu a oto foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldMan Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 BRAWO !!! Mógłbyś napisać coś na temat zamawiania tych kalek w kuchmodel: jaka jakość i jaka jest cena za dm2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi