Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam Moim tematem Jest Mercedes Benz który bedzie na feuerwehr a oto kilka zdjęć

n34xlf014g21aqoc.jpg

stfei9qyoa1ppaia.jpg

hx4v4nd8ynfyp9l7.jpg

9nkyotvkxl99r277.jpg

pi801pvilnx55zqu.jpg

g3wenisnkf3k8n75.jpg

oizglnvndicilu02.jpg

txhe3q0xrvw1g3gs.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Odważny projekcik Jak wiadomo trudniej jest osiagnać zadowalajacy efekt taki jak sie zrobi model prosto z pudełka. Respekt dla Ciebie za odwagę ponownego wykrzesania czegoś z tego złomu..

Napisano
Niestety będę musiał bo nie mam nic do roboty.

No nieee... Chcialbym miec podobne problemy... Ale duchowo jestem z Toba, bo tez od pol roku niemalze reanimuje zloma

• 2 weeks later...
Napisano

Noi mam nowe nowinki

-model został juz pomalowany i zderzaki też

-podwozie złożone

-przedni grill został pomalowany na nikiel

-lampy juz przykleiłem do tego grila

Jak będe miał zdjęcia to je tu dam

Napisano

A oto podwozie którą w zeszłym tygodniu pomalowałem

k9hxaw14t5vyrjcs.jpg

Tutaj mam wnętrze troszke mi sie ubrudziło ale nie bedzie tego widać bo już pmalowałem to.

ifwuw1ehg98c74pv.jpg

A ztutaj pomalowałem niklowanym sprayem

yn04vfk65ws2d23q.jpg

Napisano

Ładnie pomalowany a masz jakies fotki oryginału

Napisano
Ładnie pomalowany a masz jakies fotki oryginału

Dzięki za ocenę nie mam jeszcze fotek ale wzoruje się na tyn zdjęciu co jest u góry.

• 1 month later...
Napisano

Ostatnio nad tym modelem praca wre bo musze skończyć go na zawody które odbęda się w Rudzie Śląskiej. Jak będzie okazja żeby porobic zdjęcia to je dam a narazie nie mam czasu bo jestem zajęty tym skladaniem.

Napisano

Witam ostatnio poprzyklejałem kalki na merca. Firma która to robiła nazywa się kuchmodel i powiem jedno kalki są za....ste i ładnie się prezentuja. Zdjęcia będą w poniedziałek lub we wtorek.

Napisano

Witam tak jak obiecałem są zdjęcia

Te zdjęcia zostały zrobione dzień po pomalowaniu modelu

f81e26bcf5b75828med.jpg

c6ab36ddb03c7ec1med.jpg

d328d2ab7de71afcmed.jpg

37dde19561406caemed.jpg

60a3b1fe0a05ad1cmed.jpg

0c743ef46cbb0e79med.jpg

9bdc2b46aeab4803med.jpg

A to są kalki które zamówiłem sobie w firmie kuchmodel

98e26615dbbc5ad3med.jpg

A tutaj na modelu mam juz po przyklejane kalki które sobie zamówiłem

bbdb9f8b91271911med.jpg

87ca0ae2e81bbc02med.jpg

26d9f617793c4faemed.jpg

c44de08f2d7473a5med.jpg

84f4141c77802ac5med.jpg

Dowiedziałem sie że na kalki można polożyć bezbarwny i nadają im efekt i postanowilem tak zrobić. cdn.

Napisano

Ładny lakierek

Widzę że kalki są drukowane białym kolorem, gdzie je zamawiałeś i czy są robione na laserówce

Napisano

Mi też się wydaje że zrobiłeś błąd na kalkomani i powinno być Feuerwehr co znaczy Straż Pożarna. Natomiast tłumaczenia słowa Feuerweher nie odnalazłem w słowniku.

Napisano
Mi też się wydaje że zrobiłeś błąd na kalkomani i powinno być Feuerwehr co znaczy Straż Pożarna. Natomiast tłumaczenia słowa Feuerweher nie odnalazłem w słowniku.

Na kalkach jest Feuerweher a nie Feuerwehr

Napisano
To juz wszyscy zauważyli.

Ale to jest BŁĄD !!!

to jak są kalki przyklejone to nie będe juz zmieniał

• 2 weeks later...
Napisano

Witam ostatnio zmieniłem juz kalkomanie i poprawiłem. A oto mój model juz poskładamy .Na naszych zawodach porobiłem foty przyokazji i Trzecie miejsce zająłem puchar dostałem od Jerzego Paji za wykonanie najlepszego malowania modelu

a oto foty :D

bfbbd1a57a3e3b75med.jpg

3aab5d8714ae3ade.jpg

7c13282df1e13c14.jpg

214f56ce643bc81amed.jpg

f6a963a4f58c6630med.jpg