cloner16 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 j.w. Był taki temat na innym forum ale ma już 8 lat i nie jest aktualny więc postanowiłem ,stworzyć coś takiego tutaj w nadziei ,że pomożecie mi coś takiego zapełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 PT-91, Star 266, AN-225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 AN-225 Większości samolotów nie doczekasz się w 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Oooo z modeli to lista by miała kilometr długości. Ale na chwilę obecną to brakuje różnych dodatków do polskich pojazdów, jak świece dymne Bdsz, "polskie" skrzynki do T-55, no i zdecydowanie brakuje ładnych żywicznych DszK i Nsvt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Jak będę miał czas to postaram się zrobić listę jeszcze dziś niemieckich z IIWŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinH Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 KTO Rosomak, KTO Ryś, SKOT, WZT od 1 do 4, jeszcze by sie znalazło pare "naszych" pojazdów w 1:35 niedostępnych obecnie i raczej w przyszłości też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Jak będę miał czas to postaram się zrobić listę jeszcze dziś niemieckich z IIWŚ. A to coś jeszcze z nich brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Jak będę miał czas to postaram się zrobić listę jeszcze dziś niemieckich z IIWŚ. A to coś jeszcze z nich brakuje? 40 wersji Tygrysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Jest trochę tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 10tp, Haubicoarmata Krab, Object 279 (1957) Troyanov super-heavy tank, Soviet heavy Assault Gun SU-14/2, Soviet heavy tank IS-7, Object N260 Soviet armored observation post (object N288) M1963, Rocket tank on T-64 base (N24), IMR, Krupp KugelPanzer , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 A SKOTa nie było? Pamiętam żywicę chyba ARMO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinH Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 : A SKOTa nie było? Pamiętam żywicę chyba ARMO ;-) racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Chłopie taka listę byś musiał robić przynajmniej pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 10tp, Jest 5 Star Models 35027 - Polski czołg pościgowy 10TP http://www.jadarhobby.pl/star-models-35027-polski-czolg-poscigowy-10tp-gasienicami-135-p-25118.html Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Mmmm toś mi smaka narobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Godzinę listę pisałem i w momencie kliknięcia wyślij kazało mi się zalogować wszystko straciłem ... nei zrobię, może kiedy indziej , straciłem cierpliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 trzeba skopiować na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 OK tylko cześć ,ale pisząc ja doszedłem do wniosku ,że są produkty w sam raz dla dragona. Kfz 4 le.Truppen-Luftschutze-Kw Kfz.11 m.Pkw Kfz.12 m.Pkw Kfz.13 Maschinengewehrkraftwagen Kfz.16 m.Mess-stelle-Kw Kfz.16 m.Mess-trupp-Kw Kfz.17 kleines Verstarker-Kw Kfz.17 kl.kabelmess-Kw + 3 wersjie logistyczne Kfz.18 Gefachts-Pkw Kfz.19 fernsprech-Kw Kfz.21 s.Pkw (Kommandeurwagen) Kfz.23 fernsprach-Kw Kfz.24 verstarker-Kw Kfz.31 Krankenkraftwagen(KrKw) Kfz.42 Sammler-Kw Kfz.43 Flakauswert-Kw Kfz.44 Sauer und Stickstoff-Erzeugungs-Kw Kfz.51 Werstatt-Kw Kfz.63 gr.nachrichten-KW +7 innych wersji Kfz.64 Kfz.68 funkmast-Kw Kfz.68/1 Funkmast-Kw Kfz.72 Fernsprechbetreibs-Kw Kfz.72 Fernschreib-Kw Kfz.72 Fernschreibvermittlungs-Kw Kfz.72 Verstarker-Kw Kfz.72 Funk-Kw Kfz.72 Funkbetreibs-Kw Kfz.72 Funkhorch-Kw Kfz.72 Befehls-Kw Kfz.72 Druckerei-Kw Kfz.72 m.Wetter-Kw Kfz.79 Werkstatt-Kw Kfz.81 le.Flak-Kw Kfz.83 le.Scheinwerfer-Kw Kfz.92 Mannschaft-Entgiftlungs-Kw Kfz.93 bekleidungs-Entgiftlungs-kw Kfz.94 Wasser-Kw Kfz.95 Kammer-Kw Kfz.100 Drehkran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 tysiąc potraw z niemieckiej pancerki Tylko pytanie po co i ilu to kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Co więcej, co to jest? Nawet Google milczy jak wkleję jakąś nazwę w wyszukiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Kfz.63 gr.nachrichten-KW+7 innych wersji pytanie po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Kfz.72 Fernsprechbetreibs-Kw Kfz.72 Fernschreib-Kw Kfz.72 Fernschreibvermittlungs-Kw Kfz.72 Verstarker-Kw Kfz.72 Funk-Kw Kfz.72 Funkbetreibs-Kw Kfz.72 Funkhorch-Kw Kfz.72 Befehls-Kw Kfz.72 Druckerei-Kw Kfz.72 m.Wetter-Kw Myślę ,że jakby dragon dowiedział się o czymś takim to podobnie jak w wypadku IV mielibyśmy nawałnicę 72. Kfz.100 Drehkran A to akurat jest ciekawe, miałem nawet zdjęcia. Oczywiście to co napisałem pochodzi z listy niemieckich pojazdów bojowych i logistycznych z tym ,że nie wszystkie były produkowane seryjnie , niektóre dostały oznaczenia Kfz chyba tylko dla picu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Oczywiście to co napisałem pochodzi z listy niemieckich pojazdów bojowych i logistycznych z tym ,że nie wszystkie były produkowane seryjnie , niektóre dostały oznaczenia Kfz chyba tylko dla picu. Jasne, niech wszyscy producenci robią modele niemieckich pojazdów z II wojny, nawet jeżeli nie były produkowane seryjnie, nie zapominajmy też o pojazdach powstałych jako jeden prototyp, czy drewniana makieta. A także oczywiście o tych, dla których odnalazł się choćby jeden rysunek, wykonany nawet na serwetce Niech się tam Dragon kisi w tym sosie. Na szczęście jest kilka firm modelarskich (np. Bronco, Trumpeter, Hobby Boss, Academy), które przypominają sobie, że współczesne pojazdy to także bardzo ciekawa tematyka z wielkimi, białymi plamami na mapie potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Niech się tam Dragon kisi w tym sosie. Na szczęście jest kilka firm modelarskich (np. Bronco, Trumpeter, Hobby Boss, Academy), które przypominają sobie, że współczesne pojazdy to także bardzo ciekawa tematyka z wielkimi, białymi plamami na mapie potrzeb. Te firmy robią bardzo dużo ciekawych modeli., w ogóle HB który jest jak dla mnie świetny, bo i tani i naprawdę oryginalny z pomysłami. P.S. Ja napisałem to co z Niemców Kfz jest niedostępne ,bo na tym się znam , o nowoczesnych nie mam pojęcia więc niech zrobi to ktoś inny jak ma czas i chęci. Przecież nie będę pisał o czymś o czym kompletnie nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 o nowoczesnych nie mam pojęcia więc niech zrobi to ktoś inny jak ma czas i chęci Na takie coś przypadkowo trafiłem wczoraj (na Armoramie, ktoś pisał właśnie, że chciałby to zobaczyć w plastiku): M992A1 & A2 M119A1 & A2 M1068A3 M35A3 M728 CEV in plastic M1095 trailer for 5 ton LMTV M60 AVLB (plastic less expensive) M1083 Prime mover for Patriot Patriot Patriot Radar US 5K Generator trailer M167 Air Defense Cannon (plastic) M800 series trucks (all in plastic) M129A1 semitrailer van Conver for MLRS to build M4 comm&control vehicle or Just an M4 in plastic M915A3 Semi truck M870A1 semitrailer M128 semitrailer M989, MLRS resupply trailer SEE engneer vehicle M1059A3 smoke generator vehicle M1009 in plastic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi