Konrad C Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 (edited) Kolejna reaktywacja. Poprzednio model miał gluty na podwoziu które już zmyłem. Jeszcze wczoraj wyglądał tak: Dziś prezentuję się następująco: Czyli, zmycie farby i czarny podkład który schnie i wygląda dziwacznie na zdjęciach. Malowanie prawdopodobnie zielone - jednolite, wraz z cieniowaniem itd. Lub kamuflaż. Edited August 20, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Mam nadzieję Konrad że to ostatni model który robisz jeszcze raz, bo inaczej producenci modeli zbankrutują. Czekam na więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Poza tym fajnie by było zobaczyć coś nowego w Twoim wykonaniu... No ale póki co działaj, reaktywuj i pokazuj efekty Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted August 20, 2011 Author Share Posted August 20, 2011 Jak się uda to nowego zobaczycie BT-2 z Maquette a jak nie to T-60 z Aeroplastu. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 To będzie czysta przyjemność popatrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Mam nadzieję Konrad że to ostatni model który robisz jeszcze raz, bo inaczej producenci modeli zbankrutują. Czekam na więcej. Chciałem napisać podobnie ale w końcu doszedłem do wniosku ,że trzeba będzie zrobić jakąś zrzutkę na model albo sam tobie coś wyśle z mojego warsztatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted August 20, 2011 Author Share Posted August 20, 2011 Mam nadzieję Konrad że to ostatni model który robisz jeszcze raz, bo inaczej producenci modeli zbankrutują. Czekam na więcej. Chciałem napisać podobnie ale w końcu doszedłem do wniosku ,że trzeba będzie zrobić jakąś zrzutkę na model albo sam tobie coś wyśle z mojego warsztatu. Spoko, zaraz daje dane do wysyłki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisownia Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Tak, obserwuję i myślę, że masz słabość to czołgów lekkich, co? No może poza tym tamtym t-35. ;-) Ja po ukończeniu LT Vz 38 ślinię się na Panzerjaegera I. Małe jest piękne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts