Konrad C Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Kolejna reaktywacja. Poprzednio model miał gluty na podwoziu które już zmyłem. Jeszcze wczoraj wyglądał tak: Dziś prezentuję się następująco: Czyli, zmycie farby i czarny podkład który schnie i wygląda dziwacznie na zdjęciach. Malowanie prawdopodobnie zielone - jednolite, wraz z cieniowaniem itd. Lub kamuflaż. Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Mam nadzieję Konrad że to ostatni model który robisz jeszcze raz, bo inaczej producenci modeli zbankrutują. Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Poza tym fajnie by było zobaczyć coś nowego w Twoim wykonaniu... No ale póki co działaj, reaktywuj i pokazuj efekty Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Jak się uda to nowego zobaczycie BT-2 z Maquette a jak nie to T-60 z Aeroplastu. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 To będzie czysta przyjemność popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Mam nadzieję Konrad że to ostatni model który robisz jeszcze raz, bo inaczej producenci modeli zbankrutują. Czekam na więcej. Chciałem napisać podobnie ale w końcu doszedłem do wniosku ,że trzeba będzie zrobić jakąś zrzutkę na model albo sam tobie coś wyśle z mojego warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Mam nadzieję Konrad że to ostatni model który robisz jeszcze raz, bo inaczej producenci modeli zbankrutują. Czekam na więcej. Chciałem napisać podobnie ale w końcu doszedłem do wniosku ,że trzeba będzie zrobić jakąś zrzutkę na model albo sam tobie coś wyśle z mojego warsztatu. Spoko, zaraz daje dane do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Tak, obserwuję i myślę, że masz słabość to czołgów lekkich, co? No może poza tym tamtym t-35. ;-) Ja po ukończeniu LT Vz 38 ślinię się na Panzerjaegera I. Małe jest piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi