Rad Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam Chciałem wam przedstawić 2 modele wykonane już parę lat temu prosto z pudła sklejone i pomalowane na tyle ile wtedy umiałem Są to T34 stara Tamiya i Panzer III - Dragon, pewnego dnia naszło mnie żeby wykąpać w krecie, pomalować i przetestować wszystkie do tej pory znane mi techniki modelarskie jak wyszło oceniajcie sami ja jestem zadowolony z ich transformacji Zdjęcia: T34/76 - przed modernizacją i po Panzer III Jedyne czego żałuje to nie wycięta siatka na T34 ale z założenia miałybyć to tylko testy więc nic nie inwestowałem, czekam na opinie Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Powiem tak, widać różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam Dobrze, że postanowiłeś dać powyższym modelom drugie życie, a sobie drugą szansę. T-34 szczególnie mi się podoba, choć mógłby mieć nieco subtelniejsze obicia. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Operacja przebiegła pomyślnie. Wyglądają dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Panzer III -lepiej nawet dużo lepiej T-34 sam nie wiem no dobra troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Na duży plus ja pozmieniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Prezentują się elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi