adam_sk Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Malowanie z instrukcji:) Sklejony, pomalowany(pędzlem) i nałożone kalki. Proszę o uwagi co poprawić, pomalować inaczej. Chciałbym tylko lekki wash, więc co proponujecie? Moja biała farba jest beznadziejna dlatego wygląda jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Moja skala, więc słówko napiszę: Malowanie z instrukcji:) W instrukcji miałeś malowanie opon na wysoki połysk? Mam ten model właśnie przed sobą i nigdzie tego nie widzę. Sklejony, pomalowany(pędzlem) i nałożone kalki. Proszę o uwagi co poprawić, pomalować inaczej. Malowanie na biało... wygląda jak wygląda, szkoda się rozpisywać Chciałbym tylko lekki washZanim wash, trzebaby popracować nad nauką malowania więc co proponujecie? Moja biała farba jest beznadziejna dlatego wygląda jak wygląda. obwiniałbym tu nie farbę, tylko malującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamikaze77 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 mogłeś zrobić najpierw podkład pod białą farbę słyszałem że wtedy lepiej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Malowanie białego kamuflażu pędzelkiem nigdy nie wychodzi za dobrze.Ale to uroki właśnie białej farbki,tym bardziej,że widziałem twój T-34 i wiem że malowanie pędzelkiem wychodzi Ci ładnie i starannie. Może byś przemyślał zmianę malowania kamuflażu na twoim Zile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Dobry pomysł. Adam, wywal tą czarną farbkę która malujesz kółeczka (!!!!). Powinna być matowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Taki monochromatyczny (nie licząc czerwonej gaśnicy) wygląda trochę jak papamobile. Koledzy z tym łoszem to mają rację. Warto zadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi