DarkWing Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Witam. Warsztat skończony definitywnie ( viewtopic.php?f=88&t=28483 ), więc przedstawiam galerię: Na koniec dwa zdjęcia dotychczasowej kolekcji moich motorków... Wszystkie doczekały się już ekspozytorów oraz swojego miejsca na półce Ogólnie z modelu jestem bardzo zadowolony. Całość jest bardzo "zgrabna" i przez dużą ilość "błyszczących" detali jest bardzo "widowiskowa" . Napewni Virago będzie swego rodzaju perełką w kolekcji... Teraz czas na YZR-M1, do zobaczenia w warsztacie... Edited May 28, 2020 by DarkWing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Duże za jakość zdjęć i modelu. Przyjemnie popatrzeć na taką galerię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Świetne maszynki. Jakość wykonania wali mocno po głowie. Gratuluję. pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilssi Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Gratuluje swietnego wyboru modelu i perfekcyjnego wykonania Mam szczególny sentyment do tego modelu bo był to chyba pierwszy 'powazny' model jaki zbudowałem (miałem ok 13 lat ) - dobre czasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Świetnie wygląda ten kultowy motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts