DarkWing Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Warsztat skończony definitywnie ( viewtopic.php?f=88&t=28483 ), więc przedstawiam galerię: Na koniec dwa zdjęcia dotychczasowej kolekcji moich motorków... Wszystkie doczekały się już ekspozytorów oraz swojego miejsca na półce Ogólnie z modelu jestem bardzo zadowolony. Całość jest bardzo "zgrabna" i przez dużą ilość "błyszczących" detali jest bardzo "widowiskowa" . Napewni Virago będzie swego rodzaju perełką w kolekcji... Teraz czas na YZR-M1, do zobaczenia w warsztacie... Edytowane 28 Maja 2020 przez DarkWing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Duże za jakość zdjęć i modelu. Przyjemnie popatrzeć na taką galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Świetne maszynki. Jakość wykonania wali mocno po głowie. Gratuluję. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Gratuluje swietnego wyboru modelu i perfekcyjnego wykonania Mam szczególny sentyment do tego modelu bo był to chyba pierwszy 'powazny' model jaki zbudowałem (miałem ok 13 lat ) - dobre czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Świetnie wygląda ten kultowy motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi